„Patrijarh je LGBT nazvao zlom“: Vesna Pešić o razlozima zbog kojih je potpisala Apel za sekularnu državu

Ostavite komentar


  1. Kada poglavar Rimokatlicke crkve, papa Francisko osudjuje zakon o prekidu nezeljene trudnoce, ili o ratu u Ukrajini …… sta cemo sa tim mesanjem?

  2. Ti si kriva za dolazak Vučića belim listićima.Nemoj sad da se žališ zbog svega što radi.

  3. Nece nam antihriscani drzati predavanja o sekularnosti. Unistili ste nam kulturu,muziku identiten nam menjate ,hocete I crkvu. E bas necete.

  4. Građanski demokratski forum, Helsinški odbor za ljudska prava, Savez antifašista Srbije, od juče ili prekjuče. Srpska pravoslavna crkva od pre osam ili deset vekova. Pametnom dovoljno.

  5. Ako su pojedine vladike gejevi, zasto ih ovi dusebriznici ne brane? Vladike nisu ljudi? O cemu se radi? Posten covek vidi i razume sve!

Ostavite komentar


Politika

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna? 10

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna?

"Ističući da je Evropa smrtna, predsednik Republike Francuske Emanuel Makron je u svom govoru na Sorboni, izabrao da simbolički ukaže na bezbednosni problem koji ima Stari kontinent, ali i da da viziju Evrope koja dolazi posle Pax Americane, odnosno vremena koje bi moglo da nastupi, ukoliko SAD prebace težište vojne bezbednosti kontinenta na same Evropljane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.