Pavićević: Đilas može da pobedi u Beogradu

Ne vraća se u srpsku politiku, već će raditi na osnaživanju Crnogorske partije
Vladimir Pavićević u trećem “Danasovom” intervjuu na Fejsbuku

Ostavite komentar


  1. Videćete da NEĆE pobediti u Beogradu. Ovaj narod pamti. Da ne nabrajam ispašću pristrasan, što nije tačno ali taj lik je po tro šen.

  2. Djilas se pokazao, gradjani Beograda su imali prilike da vide njegovu vladavinu. Zato ga nece izabrati.

  3. Kakva smejurija … Djilas je istroseni politicar koji se obogatio na kontu politike … umesto da istrazite lopovluke djilasa vi ga kandidujete za gradoacelnika …

  4. Kaze profesor nismo sigurni da li je sve posteno,ako nisu sigurni kako mogu da optuzuju nekog o izbornoj kradji,to nije posteno!

  5. Spajaju se oni koji se međusobno ne podnose samo zarad ličnog interesa i da ponovo zaduže Beograd, ali građani to neće dozvoliti.

  6. Pavicevic ne bi trebalo zbog nas Srba da ispašta. Predlažem da se odmah vrati u domovinu koja je vec na zapadu i neka tamo uživa…Srbi ce odlučiti sami kome jatu su bliži. Stav prof…je sigurno u manjini…zato daleko mu lepa kuca

  7. Ja bih voleo da se svi oni kandiduju,svi koji najavljuju kandidature.Reči bez pokrića su kao blanko menice,izbori će na svakoj od njih da upišu visinu iznosa.

  8. Jasne prozapadne stavove opozicije se vode još od onomad prizivanja intenzivnijih napada na našu decu pri NATO bombardovanju..nisu to bila njihova deca..Njima naša deca treba da služe kao topovsko meso, a onaj ostali deo da bi konzumirao "preparate" koje u državu dovlače oni i njihovi prijatelji iz "poštenog" podzemlja..Našoj deci takav Beograd i takva Srbija ne trebaju..

  9. Pohvalio Šutanovca, koji ga je na jednim od izbora stavio na šurnaesto mesto na izbornoj listi, pa je tako i završio svoju političku karijeru. Eto šta ti je zahvalnost.

  10. Najvaznije je da se prociste biracki spiskovi te da se posteno prebroje glasovi. Da li je to moguce u Srbiji?

  11. Dobar poslanik, pametan, elokventan, principijelan, takoreći osiromašena skupština bez njegovih nastupa. Ali odluka da se vreti crnogorskoj političkoj sceni, kao Crnogorac još više govori o kvalitetnom čoveku. I mislim da je pravo takvo ponašanje. Svako svome stadu. Kad bi ga još poslušali i tako se poneli i ovi "okupatori" Srbije iz BiH i Hrvatske, Kosmeta, počev od Vučića, Šešelja, Martinovića, Atlagića, Mirčića, Šarovića, Rističevića, V. Radete, i….. i još mnogih koji zasedaju mesta u skupštini Srbije ili razmešteni po oštinama širom Srbije pa otišli da tamo u svojim krajevima pokažu hrabrost političkog delanja kao što ga kažu u Beogradu, i donesu im željeni prosperitet! Njihove rabote su Srbiju u crno zavili a svoje sunarodnike doveli do istrebljenja! Ovakvu pljačku Srbija nije doživela ni pod Turcima niti Austrougarima!

  12. Ja pojedem masno ćebe, ako Đilas pobedi. Ne znam u kom svetu vi živite, da li mislite da je SNS pobedio zato što su bili zadovoljni Đilasom?

  13. Djilas je katastrofalan izbor za opoziciju. Ali odlican za vlast, koja ga ocigledno u potaji podrzava i igra na njegovu sujetu i pohlepu. Zagarantovana propast za protivnike vlasti

  14. Đilas je i pao sa vlasti zbog brojnih afera koje su bile vezane za njega. Mislim da on u ovom trenutku nema šanse da se uključi u ozbiljnu trku na izborima.

  15. Mišljenja su različita, i samo su mišljenja. Beograd je specifičan grad, tu ima mnogo onih koji ne rade ništa a mnogo lepo žive, mnogi imaju debelu zaleđinu, pa im rad dođe kao nedaj Bože, tu je svaka opcija moguća, ali u ostalom delu Srbije gde se hleb zarađuje znojem lica svoga, pobediće oni koji svojim delom stoje ispred svog imena.

  16. Mislim da je Pavićević digao ruke od srpske politike kada je video s kim radi i kako ga je olako Živković pustio niz vodu, ali to je i bilo sasvim očekivano od Živkovića. Objektivno, Pavićević je sjajan govornik i zdravo je imati takvu opoziciju u parlamentu, ali kada je njegov predsednik stranke ljubomoran na njega, onda ni čudo što je em napustio stranku em državu.

  17. Bilo bi odlicno da pobedi Djilas u njegovo vreme nije bilo poklanjanja najvaznijeg dela grada arapima (da tamo grade). U Djilasovo vreme Skadarlija je bila istorijska ulica sada je eto jedna uredjenija strma ulica sa kafanama. U Djilasovo vreme grad je bio uredjeniji cistiji i vladao je veci optimizam.
    Sada imamo jednu vlast vec 5 godina koja tvrdi za sebe da je najbolja i da niko im nije ravan i da su svi drugi lopovi a oni jedini zasluzuju da sede u udobnim koznim foteljima rukovodilaca. To se mora promeniti i neki drugi ljudi dovesti za promenu i radi balansa snaga u Beogradu i SRbiji. Nista ne valja da jedna organizacija ima celu drzavu pod kontrolom – oni su tada paralelna vlast koja cini mahinacije mnogo lakse negoi ako ima i drugih organizacija u vlasti suprotstavljenih. I naravno – koliko god da je neko dobar )kao hleb) nakon 6 godina razvije se jaka korupcija i nerad, nema ideja vise i zasluzuje da bude zamanjen sa drugim . Uopste po definiciji menadzment se menja svakih 4-6 godina ako se zeli da preduzece (srbija) bude uspesno. Da dodju nove ideje sa novim ljudima. Kradja i prevara uvek je bilo i bice i zato su tu sudovi policija i opozicija da nadziru – mnogo lakse ako su promene moguce i desavaju se.

  18. Da moze da pobedi, ali na maratonu! Nisam ga video odavno, mozda se covek spremao!

  19. Zamislite,DS ce kandidovati coveka kojeg je smenila na mestu predsednika te stranke,pa oni nisu ni svesni koliko su smesni,e to bi bas voleo da vidim,to ce biti takav debakl i Dragana Djilasa a i Demokratske stranke.Bas me zanima kako bi se ta komedija zavrsila…

  20. Vlada nije profesor nego docent. Sigurno nije "propali" kako kaze Zivkovic ali nije profesor i to bi mogli da naucite vec jednom…

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.