Pavićević: Đukanović je potcenio građane, hteo da podeli crnogorsko društvo

Ostavite komentar


  1. Pavicevic , vrlo brz sa jezikom, ocito treba jos brze naocale. jer sporovidno
    vidi , tj, ne vidi, ni od oka, da se uporno kopaju crni anti-crnogorski temelji za prosirenje srpske verande do crnogorskog( a njima srpskog) mora. A kada to ne vidi, ajdmo mi na jedno picence. Dok ne providi, ili skroz obnevidi.

  2. Ako mu je namera da deli stanovništvo neka pusti Vučića petnaest dana u Crnu Goru.Nakon toga niko ih nikada neće spojiti.

    1. A što samo na petnaest dana? Možda mu se DOLJE svidi, pa odluči da se ne vraća, ali nismo mi te sreće!

  3. Nekoliko nelogicnosti. Kako su u pravu oni koji se bore protiv SLOBODE ? SPC je dobila od JNA ogromne posede i hotele u C. Gori. Postavlja se pitanje da li je vernik SPC istovremeno i vernik u Boga? Zaboravlja se da je C. Gora clanica NATO pakta. Takodje je pitanje da li ce Putin ovoga puta podrzati SPC?

  4. Najpodeljeniji narod posle naravno, Albanaca su Crnogorci. I jedni i drugi su plemenski narodi, caruje krvna osveta, dele se na građane i seljake čak. Albanci su jedinstveni kada je državni projekat u pitanju ali tu Crnogorci nisu slični sa Albancima. Najmanje podele su u CG po pitanju religije (po poslednjim procenama čak 80% su vernici SPC) a pripadnost srpskom narodu i jeziku je veća nego onih Crnogoraca koji misle da su autohtoni i da je crnogorski jezik izvorni.
    Najveće podele su što se tiče ideologije i partijskoj pripadnosti, tu su na krv na nož. Na primeru porodice Tadić se to najbolje vidi. Strica bivšeg predsednika čuvenog komitu uhapse partizani i odrede njegova četri brata da ga streljaju, oni odbiju i zato su ih odmah streljali. ..
    U modernom dobu kriminala i sukobu Škaljaraca i Kavčana je stradalo preko četrdeset Crnogoraca.

  5. Milo je testitarao prag izdrzljivosti Srba koji su se zbog prezivljavanja sve do sada OKRETALI KAKO VETAR DUVA.
    Ali se preigrao, jer je za uzor uzeo Hitlerov nacisticki Zakon o naplati kolektivne stete od milijiradu maraka, koji je isao u paketu KRISTALNE NOCI. Ali, nije prosao. I ne samo to sad je definitivno propao ka politicar i mafijas, dok je kao covek, propao od samog pocetka, jer nikad covek nije ni bio.
    A, Srbi u Crnoj Gori su definotivno resili da skinu janicarski jaram i nacionalno se osveste od poluvekovne narkoze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.