Pavićević otišao svojevoljno 1Foto: Medija centar

Opštinski odbor Nove stranke Zvezdara saopštio je danas da Vladimir Pavićević, bivši zamenik predsednika Nove stranke i nekadašnji narodni poslanik, više nije član stranke.

Pavićević je iz stranke istupio svojom voljom, obrazlažući ovakvu odluku u mejlu predsedniku OO Zvezdara ličnim razlozima, piše u saopštenju.

Njegovo je pravo da izabere put i način kroz koji želi da nastavi svoje političko delanje, a mi to pravo uvažavamo i poštujemo, navodi se u saopštenju.

Izražavamo, ipak, žaljenje zbog takve odluke, jer napušta borbu koju Nova kontinuirano vodi protiv katastrofalnog režima, a time i članove stranke sa kojima je u toj borbi do sada učestvovao, ukazao je opštinski odbor Nove stranke Zvezdara.

Vladimiru Pavićeviću želimo mnogo uspeha u daljem profesionalnom angažovanju i zahvaljujemo se na dosadašnjojsaradnji, uz želje za dobro zdravlje i ličnu sreću, saopštio je taj odbor.

Nadamo se i da će što pre savladati „lične razloge“ koji su ga naterali da donese odluku o istupanju, iako je od poslednjih parlamentarnih izbora uporno ponavljao da ostaje član stranke zbog iskrenog uverenja u ispravnost politike koju vodimo, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari