Pens: Podrška Srbiji na putu ka EU

Ostavite komentar


  1. Imao sam priliku da upoznam Gdin. Pensa. Iskreno, njemu Srbija nije ni Sibir, ko nekim Amerima nego mislim da je prije sastanka pitao: Jeli to kompanija ili drzava? A gledajuci ovoga nasega mogao bih da okarakterisem taj sastanak kao susret GLUPKA i TUPKA.
    Salu na stranu, sa Potpredsednikom SAD, a pogotovo Pensom ce se sretati svi oni nebitni i nevazni za koje Tramp nikada nece imati vremena. Prethodni Bajden je bio baraba svoje vrste ali imao je mnogo veci uticaj nego sto mu je bila funkcija. Ovaj bas nema nista od toga.

  2. Svi znamo da je srpski lobi iz Čikaga pomogao da D.Tramp pobedi Klintonovu, i da će sada pomoći da A.Vučić postane lider na Balkanu! Zato on mora da obezbedi da srpska dijaspora lakše investira u Srbiju i da i ona dobija subvencije za nova radna mesta !!

  3. Ocigledno je sa neke hoklice upredao uvo ovom klipanu sto se lazno i snishodljivo smesi?

  4. gde se slikao ovaj liči mi na neku ostavu neki magacin ha ha važan faktor

  5. SAD priložiti dodatnih 10 miliona dolara Regionalnom stambenom programu, međunarodno finansiranoj zajedničkoj inicijativi Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore, koja obezbeđuje smeštaj raseljnima tokom konflikta u bivšoj Jugoslaviji 1990-ih. Jako je važno da se izbegla i raseljena lica dobiju krov nad glavom to je jako važno za građane Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku? 8

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku?

Do prošle sedmice predsednica lokalnog parlamenta u Tutinu i potpredsednica Sandžačke demokratske partije, Fazila Ferizović - Berović, juče je saopštila da neće učestvovati na lokalnim izborima u toj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.