Peter Bejer: Nemačka od Srbije traži da uvede sankcije Rusiji

Ostavite komentar


  1. Eto, cim Srbija lupi sankcije Rusiji, staje rat, ptice ponovo pocinju da pevaju i svi problemi ovog sveta su reseni – ni braca Grim ne bi bolje smislila

  2. Zašto Nemačka konačno ne prestane da kupuje gas od Rusije? Sankcije Nemačkoj!

  3. Mi, da uvedemo sankcije Rusiji, a, oni, Nemci, tajno pregovaraju i dogovaraju se sa Rusima. Taj film gledati necete.

  4. Da je pravde EU treba da uvede sankcije nemackoj jer saradjuje sa Rusiom i finansira im ratni projekat. Lako je sablaznjavati se o sitnu ribu i terati je na nebitne korake.

  5. prodat je NIS Rusima .najvredniji kapital koji je Srbija imala..Sada ,krokodili koji su prodavali svoje kompanije Rusima.zavisimo od njih.Mi ako nemamo dobre odnose u Evropi..Bliskom Istoku i Kini. ništa nam ne znači ni to tradicionalno prijateljstvo Rusa.Ništa Rusi nisu pametniji od Srba,ni Evropljani..Kina.je naš.vekovni prijatelj i bogata i moćna država..Eto mi ne znamo kako se kineski narod zimi greje.možda oni imaju jeftino grejanje.mi ne znamo.oni su kod nas najveći graditelji .Da bi srpski narod.živeo kako rekoše današnji iz vlasti.normalnoj mirnoj i stabilnoj zemlji njeni gradjani moraju da se urazumu i pamet uključe ne praznoverje,da sa,svima moramo biti i jednaki medju jednakima.Mi smo u Evropi najmanje imali razumevanja.mi ne tražimo njihovu zemlju koju su im ostavili njihovi preci sa kojom oni danas raspolažu tako i mi imamo svoje što su nam ostavili preci da iskoristimo .Sa pametnim i razumnim se.može ,sporazumevati, sa teškim osobama državnih političara je najbolje promeniti ih da ne bi došli u situaciju da nemamo ni za osnovne svakodnevne potrebe.

  6. Ko kaže da će Rusi ukinuti gas ako se uvedu sankcije. Nisu to uradili ni Evropi. Ovde je pitanje nacionalističko. Kao i 1903.
    i 2003.

  7. Sve ovo mogao je da kaže telefonom, što se mučio i dolazio, troškove pravio. Dokle će nam u našoj rodjenoj kući pretiti i ponižavati nas.

  8. Сада њемачка тражи опет жртву , као што је овај један написао, њемачка сарађује са русиом и поред санкција, само што они то раде паметно . Ставе Пољаке и балтичке земље у први ред да престану добијати руски гас а они пуне резерваре и на зиму ће њима продавати тај руски гас за Бог зна колико , а представиће се као хумани. А да Србија би требало да уведе санкције русији , јер ми смо толико важни за русе да они неби могли преживјет ни 24 сата после тога ха ха ха

  9. Samo Srbi moraju imati zeleni karton pri prolasku kroz Makedoniju,dok su Bugarska,Albanija,Rumunija,Crna Gora,Kosovo…oslobodjeni te pljačke,koju Srbija sprovodi nad sopstvenim gradjanima.

  10. Nije stvar u tome da li će Rusija ukinuti gas Srbiji ako im uvede sankcije,nego je stvar u principu: sankcije nemaju efekta i stav da smo trpeći sankcije ranije, nećemo uvoditi bilo kome.
    Držimo se toga i tu nema popuštanja.Vodimo samostalnu politiku.

  11. Kad ćeš Vučiću da javno i odlučno kažeš da nećeš da Rusiji uvedeš sankcije kao što je to uradio Veliki Erdogan ne sakrivaju se i udvaruješ Zapadu.

  12. Čudno jeste da se Bundestag obraća RSrbiji sa porukom o sankcijama Srbije prema Rusiji rečima „Mi bismo voleli da se Srbija pridruži sankcijama EU protiv Rusije.“
    Ali, politika se ne vodi emocijama ,Zar ne ???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.