Petković: Ako Priština odbije razgovor o ZSO, Srbi će napustiti institucije

Ostavite komentar


  1. Ljudi moji, kakva je ovo farsa! M. Djuric je ostavio dostojnog naslednika. Petkovic ce zestoko nastaviti Djuricevu „borbu“ za prava Srba na Kosovu! Odakle izvlace ovakve mlake tipove, koji autoritet ne znaju ni da odglume? Sacuvaj me, Boze… Tesko Srbima ako se ovakva postava bori za njihova prava. Farsa, i nista drugo…

  2. I sta ako napuste institucije?Ionako nisu tu rado vidjeni,jer tu figuriraju kao beogradske sluge.A ti si mozda poslednji koji moze nekoga da savetuje.Ali ideja ti je „dobra“jer vi drugo nista niste do sada radili nego huskali narod.Voleo bih od sveg srca da se taj narod na Kosovu osvesti i shvati da im vasa „podrska“nista nije donela.Da se osveste vec jednom,ne zbog nas albanaca nego radi sebe samih,i da svoju sudbinu uzmu u svoje ruke,bez vase „pomoci“/odmoci iz Beograda.

    1. Ma nemoj ! Bez Beograda , a šta vi radite zadnjih 30 godina ? Bez zapada bez albanaca iz Albanije pre u toku i dan danas posle rata ! Ako treba osveta onda ćemo svi doći i mi koji smo u inostranstvo svi srbi će za svoje svetinje doći jer dosta više sa tim licemernim igrama vas i naših saveznika!

  3. Srbija pregovara sa Kosovom, a ne sa gradskom samoupravom Pristine. Vladu Kosova cine Srpska lista i Hoti. Prethodnu Srpska lista i Kurti. Prethodnu Srpska lista i Haradinaj. Srpska lista NIKAD nece napustiti institucije Kosova. Goran Rakic je potpredsednik vlade Kosova. Imaju jos i 2 ministra. Polozili su zakletvu na ustavu Kosova u skupstini Kosova, pred predsednikom Kosova. I postuju zakletvu Kosovu

  4. Evo doš drugi genija iz srbije da nas ući šta da radimo treba ti dozvila za ulazk na kosovo oj druze

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.