Petković: Izdavanje ulazno-izlaznih dokumenta Beogradu je neprihvatljivo

Ostavite komentar


  1. Ako neshto nije prihvatljivo ponudi bolje reshenje Povuci konacnu crtu granice,Ili pristani na normalnu demokratiju I pripoji KiM Srbiji.Ako nema suzivota I Gradjanske drzave nnema ni prava koje moze da ti pomogne za ono shto ti se ne svidja Ni pevac nije hteo na svadbu pa zavrshio ispred starog svata.

  2. Pa i za nas su neprihvatljiva ulazna izlazna dukumenta koje moramo imati kad idemo u srbiju ili ce biti pravila za oba ista ili ce biti kriza koja se desava

  3. Citat: Petković: Izdavanje ulazno-izlaznih dokumenta Beogradu je neprihvatljivo
    Komentar: Dani Kovac: Izdavanje ulazno-izlaznih dokumenta prishtini je neprihvatljivo, ali to Beograd radi vec vise od 11 godina iza gradjane drzave Kosova, ne namjerava da prestaje. Ako je prihvatlivo to sto BG radi prema gradjanima Kosova, zasto da ne bude prihvatlivo i obrnuto…??

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.