Petković: Priština blokira dijalog, a ne Vučić

Ostavite komentar


  1. Nije „Pristina“ nego vlada Kosova. U kojoj su koalicioni partneri Srpska lista i Kurtijeva stranka

  2. Pa on je ambasador Srbije u Severnom delu Kosova.Za početak dobro za dalje šta kaže vucko.

  3. Petković: Priština blokira dijalog, a ne Vučić pristina blokira dijalog godinama i izbegavaju to se nesme vise raditi i ZSO trebaju formirati mnogo je godina proslo i normalizacije je trebalo odavno biti !!!

  4. Petković je u saopštenju dodao da su o stavovima predsednika Vučića i njegovoj zabrinutosti za stabilnost regiona, kao i apsolutnoj spremnosti da sva otvorena pitanja rešava za pregovaračkim stolom, dobro informisani i specijalni predstavnik Evropske unije (EU) za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak i zemlje Кvinte. Nesme vise eu da dozvoljava tsj cirkus sa strane pristine trebaju formirati ZSO to jeste normalizacija to se treba prvo raditi ZSO formirati gde ima toga da godinama lazima i silom izbegavaju to se nesme vise dozvoliti stabilnost jeste vazno stabinost regiona !!!

  5. Ne samo da za bilo kakav dijalog nije spreman Aljbin Кurti, već ni Bisljimi nije spreman da na razuman i produktivan način razgovara na tehničkom nivou, i ta blokada dijaloga traje mesecima“, naveo je Petković i dodao da Bisljimi odbija da razgovara o Zajednici srpskih opština i da zbog prištinske strane u dijalogu dugo nema suštinskog pomaka. Taj cirkus se treba spreciti i dosta je bilo ZSO se treba formirati to je njihova obaveza nemozese vekovima izbeci !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.