Petković: Srpski narod je najbolje ocenio katastrofalni odnos Miloša Jovanovića prema KiM

Ostavite komentar


  1. Šta li je ovaj hteo da kaže?
    I dok je pričao zašto se ovako izlupao?
    Eh, svašta nešto…

  2. Petković navodi da narod dobro zna da jedino Aleksandar Vučić može da garantuje da će sačuvati Srbiju od antidržavnih rasipnika.
    Jeste tako! radi iskreno i zemlji i narodu narod jesu zadovoljni takose to i zivi i radi u svojoj zemlji iskreno !
    „Kao i da ćemo sačuvati KiM u sastavu države Srbije, što potkrepljuju i rezultati u vidu 28 zemalja koje su isključivo zahvaljujući Vučiću povukle priznanje lažne države“, dodaje Petković.
    To bi trebalo i dalje da radi jeste pravo srbije da radi povlaci to je illegalnog priznavanja sto se ne vazi u tudjim zemljama to se nesme i nemaju prava da sami rade i da sami same uvazavaju sto nemaju prava niti se tog sta vazi jeste illegalno i ne vazi niti sta uvazavaju !
    Petkovićeva reakcija usledila je nakon izjave predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanović, koji je kazo da će “ zbog prihvatanja secesije Kosova i Metohije, kroz francusko-nemački sporazum, predsednik Srbije Aleksandar Vučić krivično-pravno odgovarati“. Ne vazi nikakvih samih illegalnih nemackog niti francuskog predloga jer jeste illegalno i to ne vazi u tudjoj zemlji srbiji se vazi i jeste njeno pravo uz UN ne illegalnih predloga to se u njenoj zemlji ne uvazavaju jeste protiv medjunarodnog prava UN i takvih illegalnih samih predloga u srbiji ne vaze jesu illegalnih i ne vaze !!!

  3. Evo heroja nasega.A sada da se malo skloni dok prvi muskarci raspravljaju. Za decu ce doci vreme. Petkovic: Kus pevaac pile doveka

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.