Peto glasanje u Velikom Trnovcu proteklo bez za sada prijavljanih nepravilnosti 1Foto: Beta/MILAN OBRADOVIĆ

Peto ponovljeno glasanje na parlamentarnim izborima za Skupštinu Srbije na biračkom mestu broj šest u Velikom Trnovcu, proteklo je bez nepravilnosti i primedbi Opštinskoj izbornoj komisiji u Bujanovcu, izjavio je nakon završetka glasanja za portal Danasa Fejzi Bećiri, predsednik OIK u Bujanovcu.

„Od početka glasanja jutros u sedam sati do 20nčasova kada je Birački odbor u OŠ „Muharem Kadriju“ počeo sa obradom biračkog materijala nismo dobili ni jednu zvaničnu primedbu od ni jednog člana odbora  U narednih 72 sata teče rok za pritužbe i žalbe“, precizirao je Bećiri za Danas.

Na ponovljenom glasanju u Velikom Trnovcu pravo glasa imalo je 1089 birača, a prema nezvaničnim podacima do 19 sati glasalo je više od pedeset pet procenata gradjana, etničkih Albanaca iz ovog sela u Bujanovačkoj opštini.

Prema nezvaničnim podacima iz štaba Koalicije Albanaca – Ujedinjena dolina, na današnjem glasanju na biračkom mestu broj 6 u OŠ „Muharem Kadriju“ od 1.089 građana albanske nacionalne zajednice glasalo je njih 715.

Lideru ove koalicije Šaipu Kamberiju za poslanički mandat neophodno je nešto više od 600 glasova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari