Petrit Seljimi: Nema upada, kosovska policija je već na Severu

Uz pomoć EU, novi i prošireni punktovi integrisanog upravljanja granicama se rade dok mi razgovaramo – ističe bivši ministar spoljnih poslova Kosova za Danas.
Predsednik Srbije juče ponovo upozoravao na “oluju” sa severa Kosova i napade na tamošnje srpsko stanovništvo

Ostavite komentar


  1. Ovde se radi o sustinskom nesporazumu o tome da li se govori o „granicama“ (borders), kako oni tumace ili „administrativnim linijama razgranicenja“ (boundaries), kako tumaci nasa strana. To ostaje otvoreno pitanje, a tesko je zamisliti kako da se prevazidje da bude prihvatljivo obema stranama.

  2. Vuciceva vlada je napravila katastrofalan potez povlacenjem srpskih institucija sa KiM.A sta su dobili samo tapsanje po ramenu i verbalne pohvale.Sada je sve u stilu“oni raniji majstori su sve pokvarili“.DOS-ovci su vikali isto to za Milosevica .

  3. Nema veze kako se naziva dali administrativni ilu granicni prelaz,vazno je da je ova vlast zajedno sa srpskom listom dovela siptarsku policiju i vojsku u severni deo KiM a.sve ostalo su gluposti.pitajte one koje tamo zive.ROSU seta kako i kad hoce.Da nije tako ne bi mogli Djurica da hapse.To je zavrseno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.