Pisac Andrej Nikolaidis o situaciji u regionu: Od 1918. godine nije postojala tako jaka kontrola Beograda nad Crnom Gorom

Ostavite komentar


  1. Ovako posmatrajući situaciju iz prvog lica, budući da sam Srbin koji živi u Crnoj Gori, mislim da vi niste normalni jer prenosite što kažu Andrej Nikolaidis i Ljubomir Filipović. Ako vam je simpatičan Sekula Drljević, onda su ova dvojica kao taj saradnik Ante Pavelića, samo na kub.

  2. Jedino bi bilo izgleda dobro kad Srba u Crnoj gori ne bi bilo. Tada bi bilo zadovoljni veliki moralni prosvetitelji.

  3. Mislim da je Srbija ruski podizvođač radova na destabilizaciji Crne Gore, setimo se ruske najezde i kupovine nekretnina, koja je, kako je počela, tako i prestala. Pa u ona dešavanja umešani Diković i bratija i nikom ništa.

  4. Što ovim huškačima i plaćenicima dajete na značaju. Zašto svadjate narod.Oni se i hrane,oni žive na strahu i mržnji.Dosta je bilo

  5. Je l moguće da se svake njihove izjave, koje se godinama NE RAZLIKUJU, prenose? „pisac“ koji napiše 30 istih knjiga nije pisac… O stručnjaku, analitičar da ne pričamo. Pokvarene ploče

  6. Najveci problem je sto Srbi ne pristaju postojanje Crnogoraca kao nacije, tako da je krivica ipak na Srbiji i tzv. Srbima iz Crne Gore..Crnogorcima ne smetaju druge nacije, niti ih nipodastavaju

  7. I ja sam rodom iz Srbije i mogu vam reci da je sve tacno.Nazalost Crna Gora nestaje i postajemo kao Republika Srpska…obican privezak. Gradjanska opcija je jaca nego u Srbiji ali sa obzirom koliko smo mali ne mozemo se boriti od uticaja zvanicne Srbije

  8. Čoveče, kakva hegemonija kada se polovina stanovništva izjašnava kao Srbi, a ugroženi kao Indijanci u rezervatu.

  9. Ovde svi izgleda imaju prava sem Srba. Podseticu vas da u toj isto Crnoj Gori žive Srbi koji ima 350 000, da crnogorci studiraju u Beogradu za dz, da ti isti Crnogorci žive po Bg i Novom Sadu, tako da prekinite svoje frustracije protiv svoje zemlje samo da bi se domogli vlasti… Znaci po vama Kosovo ima pravo na otcepljenje a Srbi nemaju ? Ma daj…

  10. @Na granici

    Nisi u stanju da dobacis dalje od „bravo“, „sve istina“ i „svaka cast“? Bas je to tuzno.

  11. Ako se vec pitaju Nikolaidis i Filipovic o stanju u regionu, zasto se onda ne bi pitali i neki ustasoidi iz Argentine? Sve je to isto drustvance i isti mentalni sklop.

  12. Pa da nije bilo SAD i EU, CG se ne bi otcepila 2006 godine , a samostalna CG je bila potrebna da bi se ostvario projekat Kosovo 2008.

  13. Srbi u CG su najugrozenija manjina u Evropi, a cine skoro 40% stanovnika te drzave. Ni na jednom vaznijem mestu i polozaju u CG nema Srba.

  14. Dva najrealnija regionalna intelektualca.Svaka reč je istina samo se ipak nadam da će se Crna Gora ičupati iz kandži i neće proći kao 1918.

  15. Ja samo znam da je,nakon sklanjanja u stranu Mila Đukanovića, u Crnoj Gori nastao opšti nered, čiji se kraj ne nazire. A baš je krenula kako treba, vraćanju svog samoidentita.

  16. Nikolaidis izbeglica iz Sarajeva 92g.???.Po nalogi MI6 stvara zavadu među Crnogorcima za potrebu krune.U istom taboru je i izbeglica iz Banja Luke Gruhonjić u Novom Sadu, ostali će se prepoznati.

  17. Njima prija samo slaba Srbija koja je u lošim odnosima sa Amerikom.Crnogorce naročito ovo plaši jer se boje jačanja Srbije u saveznoštvu sa Amerikom, i koja u tom slučaju ne bi više bila crnogorska krava muzara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.