Pitanja Dačiću

Ostavite komentar


  1. Nepostoji drzava gde vlada moze ignorisati ne samo opoziciju vec i svoje glasace kao sto je Srbija.
    Ova pitanja trebaju dobiti odgovor ne radi Nove stranke vec radi glasaca SNS i SPS.
    Pokazite postovanje bar prema vasim glasacima.

  2. Sta zamislja ovaj Stankovic ? Ko je on ? Beznacajan lik, koji samo u smecu "Danas" moze da dodje do izrazaja. On ne moze da proziva ni moju babu.

  3. Ne sam kao seoski nego i kao kao dvorska luda imitirajući AV. On pored neznanja jezika nezna ni da što je dozvoljeno gazdi nije i njegovom magarcu! Svaka čast makedonskom ministru, diplomata, gospodin, odgovoran, vaspitan i svestan posla koji mu je dodeljen.

  4. E, alal ti vera brate za poslednju rečenicu! Idealan opis našeg ministra u par reči!

  5. Ma ljudi razlog za povlačenje je više nego pragmatičan. Naime, u zgradi naše ambasade u Skoplju su se nenadano pojavili žuti mravi – koji bi da vlada nije preduzela opsežne mere dezinsekcije i deratizacije mogli da nanesu nemerljivu štetu našim nacionalnim interesima. I eto, štono kažu "tresla se gora……"

  6. Čekajte ljudi, nepravedni ste … Dačić samo čeka da zastare koferče, banana, galenika, …posle ga zabole, možete i da ga kritikujete

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.