Protest „Studenti za Kosmet“: Nećemo dati Vučiću da izda Kosovo (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Доста бре народе више. Пустите нашу одговорну власт да ради шта треба и како треба. Не спотичите више.

  2. Profesore,koji koriste studente za njihove politicke koristi,ja bih dala momentalni otkaz.Pa da vidimo,koliko bi studenata ondah izaslo.A komentarisete na ovom sajtu,da ucenjuju radnike poslom,kada izadju.Sve ista prica.

  3. Populisticko suši stado napada studente, boje se da neće moći da putuju Evropom, boli ih uvo za integritet države!

  4. Ajde studenti prijavite se za služenje vojnog roka kad ste tol’ko hrabri

  5. Jao Srbiji sa ovakvom mladošću a još su jadniji njihovi profesori koji njima manipulišu. Oni ih direktno šalju u sukob da ginu dok bi oni nastavili na sigurnoj udaljenosti da pametuju. Totalno ludilo i odsustvo svakog razuma.

  6. Za ovakve stvari se protestuje u Prizrenu, ne u Beogradu. Jel ste prošle godine rekli „dogodine u Prizrenu“ makar jedom? E pa ajde sada, to ja ta godina.

  7. Ma zna se i jasno je valjda svakome da Vučić neće potpisati ništa što je loše po Kosovo i njegov narod odnosno naše Kosovo. To bi bilo loše za cijelu Srbiju, samo rezolucija 1244 dolazi u obzir i druge nema.

  8. Pravo na Kosovo!
    Ili na Krim i u Rusiju!
    Može i u Kinu!
    Nemoj da je neko pomislio da ide da živi i radi u EU.

  9. Bravo za studente, dole sa izdajnicima i lopovima ove države.,i mioosevic je pao kad su se studenti pobunili samo napred omladino srusite sendvičare

  10. Tzv. studenti, preselite se u Pristinu na Univerzitet, a ne da u Beogradu kukate za tzv. srcem Srbije.

  11. Za sve potomke komunista i Jugoslovene, setite se cuvene recenice iz „Varljivog leta“:
    „Drug Tito je rekao da su studenti u pravu !“.
    Onda ce vam biti malo lakse.

  12. Koliko ja znam KiM bila je autonomna pokrajina.I Tito je tamo slao vojsku.Vojska je bila tamo i krajem 90tih.Zao mi je svih koji jos uvijek misle da je Kosovo Srbija.

  13. Da citiram Tita- Blago državi koja ima ovakvu omladinu! …nekih 15 godina kasnije, kad je ta omladina poodrasla, država je skončala u krvi. Toliko.

  14. A gde je porfirije? Gde je crkva? Sramota za nasu svetu zemlju,da crkva cuti draze su im parohije nego odbrana zemlje.Sramota od crkve!

  15. Браво за буђење. Да ово су студенти . Информација за убачене СНС коментаторе и остале Србомрсце и аутошовинисте. Млади су и револуционарни. Када ће ако не у младости.

  16. Pušku u ruke i pravac Kosovo a mi ostali u Evropu, tako je pravo!

  17. E, deco, deco! Umesto da kazete: „Ne damo Kosovo, Kosovo je Srbija, Predsednice uz Vas smo!“ a vi, kao, nesto, pretite,sirite tu vasu nabujalu negativnu energiju na tog coveka koji se tako srcano bori u ime svih nas. Vucic da izda Srbiju i preda Kosovo? Pa, nije Vucic Djindjic da obeca “ necu te predati“ pa te preda tim evropskim lisicama i to na Vidovdan!

  18. Bravo studenti tako izgleda pravi skup da mladim ljudima nije sve jedno da se bore protiv loših odluka vlasti mladi pišu sada ono šta će sledeće generacije da uće bitno je da ova generacija polži ispit u ljubavi prema Srbiji!

  19. Polako, sutra ce da stoje u redu za vize, zelece samo da pobegnu iz zemlje gde je kosovo srce srbije

  20. Srbin@
    Kacavendu svi zaboravili,
    Njegovi naslednici nosioci “ vere“ haraju i promovisu njihove vrednosti.
    Ko jos ide u Crkvu ?

  21. Zasto pred usavnim sudom!?!
    Idite u KiM, ali vi biste ta protestujete a sirotinja da gine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.