Vučić sa Makronom razgovarao o rešenju kosovsko-metohijskog problema

Ostavite komentar


    1. Vučić nema čojstva da Makronu izdiktirao i li pročita Ustav Srbije i da nema razgovora koji su suprotni njemu,tako bi uradio pravi državnik,a on …

  1. Mozda neko i ima neka ocekivanja od ovog izleta u Eu. Meji se cini da je ovo jos jedan bezuspesan pokusaj da se Srbija prevari za Kosovo i Metohiju.
    Vreme je da se nesto menja u nasem pristupu ka zapadu, jer ako cemo zbog par milijardi evra, koje ce oni.ovde samo oprati, upropastiti do kraja i drzavu, i Srpstbo i sopstvene zivote sta ce nam vise ta prica. Mozemo valjda preziveti i od sopstvenog rada jer ove evropske integracije vise ne vode nikuda, a ponuda sa Kosovom izgubila je cenu, jer oni.ovekuju da im za navek poklonimo juznu pokrajinu, za ono sto su nam vec dali, a sto su desetostruko izvukli odavde u prethodnih 20 godina devastirajuci nasu privredu i drustveni sistem do pepela.
    Sta ce nam njihove pare, ako se od nas zahteva momentalni suicid. Sta ce nam Vucic radikali, julovci i ostali slabouracunljiv svet koji samo.na unistenju srpskog naroda opstaje. Umemi i.mi valjda nesto dobro da uradimo u svojoj zemlji kad to iszo cinimo po celom svetu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.