Počinje totalni obračun u DS?

Lutovac sazvao za april skupštinu Demokratske stranke radi biranja Statutarne komisije

Ostavite komentar


    1. Jedan, jedini član DS-a je u političkom smislu vredniji od stotine sns-ovaca i sps-ovaca. Možete da mrzite koliko god hoćete i da prizivate svevišnjeg, DS je bila i ostaće lučonoša demokratije i normalnosti.

    2. Sve više izdajnika/prodanih duša u DS – dokle će Lutkovac to tolerirat?

  1. Cak i ovako marginalan i naoko bez uticaja DS je jedina stranka sa ljudima koji imaju viziju, znanje i sposobnost da Srbiju izvuku iz ove AV posasti. AV zato neprestano ulaze ogromne resurse u dalje rasturanje DS.

    1. Alo bre is cega da izvuku Srbiju. Jel to prespava zadnjih par godina. Pa upravo su oni sahranili Srbiju.

      1. Srbiju su sahranili oni koji su je uveli u rat, sankcije, trecu u svetu najvecu inflaciju ikada, Dafinu, Jezdu, Marka MIlosevica,Arkana, Cecu i ostali olos! Isti ovi koji dansa vladaju su sveli Srbiju, tadasnju SR Jugoslaviju, na nivo najzaostalije drzave u Evropi. Pitam se samo kako vas nije sramota da pisete o DSu, a da ne pomenete grobare Srbije?

    2. Ha,ha,ha.Prvi zakon o privatizaciji (pljačke,)Srbije je doneo ministar iz DS Beko,DS se sbratimio sa dželatom SPS,prva mera im je bila otpuštanje zaposlenih u bankama a ne hapšenja SPS i SRS.Šta bi sa Državnom štedionicom,šta bi sa NIS.Ustav o nedodirljivosti predsednika je doneo DS i to protiv ustavno.AV jedino vešto koristi ono što je DS omogućio.

  2. Podrška g-dinu Lutovcu. Za ekipu „pobunjenika“ se iz satelita vidi da su postali profesionalni političari čiji je jedini interes da to i ostanu. Srbija i mi ih ne zanimamo.

  3. …. Sandić je učesvovao sa Kenom u raznim lobiranjima (nameštanjima) od Pajtića do Lutovca i dovođenja Tadića. Šta je puklo među njima saznačemo uskoro, da je rađeno sve po statutu ne bi vodili 200 000 članova više nego što stvarno imaju!

  4. Lutovca treba predloziti za Nobela….od stranke koja je bila statitička greška ,dovesti do zatvaranja stvarno zaslužuje sobu u F odelenje…

    1. Po cemu se Tadiceva vladavina razlikovala od Vuciceve sem sto je onaj mnogo vise pozirao a ovaj mnogo vise radi. Najvise mozes da naucis od neprijatelja. A i sta bese sa onih 3000000 evra ?

  5. Neka više neko objasni kako će kontrolisati da Vučić neće svojim lopovskim mehanizmom neće “ navtegnuti” da je izašlo više od 40-42% glasača čime bi izazvao krizu pošto time gubi i legalitet i legitimitet

  6. O pa ovi jos imaju oko cega da se obracunavaju,bravo.cepace se toliko da ce gradacija ubuduce ici mali,manji,najmanji,mikrob,atom,demokrstska stranja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.