Podrška Jeremiću ako bi se borio za siromašne

*Vučiću će biti teško da Nikoliću objasni da ne može da se kandiduje. Možda će čak Vučić morati da mu zauzvrat legalizuje vikendice na Savi, što nije mala žrtva *Srbija ne treba nikome da uvodi sankcije, jer je sama bila najveća žrtva sankcije
Borko Stefanović, lider Levice Srbije, za Danas o predstojećim predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Znaci podrska Jeremicu ako bude bio to sto nije. Zar ste toliko ocajni da biste podrzali bas svakog samo da se prikljucite na vlast? Podrzite Vucica. Dobice vise od Jeremica.

  2. "Podrška Jeremiću ako bi se borio za siromašne…"

    …- Ama, odakle vam uopšte ideja da taj gospodin misli o siromašnima, i uopšte o bilo kome osim – O SAMOME SEBI?!!

  3. Borko Stefanovic je politicar buducnosti i njegovo vreme tek dolazi. Da je opozicija ovoj vlasti, dokazao je kao sef poslanickog kluba DS, da je dobar politicar pokazao je kad je pokusavao da normalizuje odnose Srba i Albanaca na Kosovu.Bio je hrabar kada je napustio DS i napravio sopstvenu stranku. Opozicija treba da ima jednog, pravog kandidata, a u medjuvremenu bi trebalo da pominje sto vise imena, da zbuni AV i SNS, Informer i Pink, Vulina i Martinovica i da mrznja i cinizam namenjen pravom opozicionom kandidatu bude pravilnije rasporedjena. Samo se Vi gospodine Stefanovicu kandidujte, da cujete sta o Vama misli SNS vlast. Sigurno je da cete podrzati zajednickog kandidata, to je nesporno.

  4. Radmila, odličan komentar, pitam se samo ukoliko Jeremic kaže da se bori za siromasne istim zarom kao i za Kosovo iz Njujorka, da li mu Borko veruje?

  5. Ovaj lik u obliku "turbo-komuniste" a nekadasnji "kvazi-demokrata",je o svojoj 44-5 godini otkrio "novu" ideologiju."Levicarsku" !! Da nije zalosno,umro bi““ od smeha !! Za 10-i kusur godina kol““ko su vrsili vlast,da su primenuli samo 10% od ovog sto "borko crveni" sada govori,eeeee gde bi nam bio kraj !!!

  6. Bori se za siromasne a diplomata u MSP, prima platu a ne dolazi nikad na posao, sto je i krivicno delo. Podrzava Jeremica, starog saradnika iz hotela sa pet zvezdica, Njujorka, Bangkoka, Sangaja iz zatamnjenih limuzina. Ali je tacno da je Vuk nezaposlen vec 4 godine, a od necega zivi na Menhetnu. Lep levicarski par, uz kavijar i sampanjac iz predsedickih apartmana misle na siromasne

  7. Rekao je istinu, ma koliko gorka bila, da samo političar može da pobedi političara. Koliko god je Saša Janković korektan čovek i profesionalac u poslu koji obavlja, opoziciona podrška ne bi bila dovoljna, nedostajalo bi mu pola miliona glasova koje, pak, Jeremić može sam da osvoji bez naročite podrške. Živimo u Srbiji, ne u Skandinaviji. Ne znam da li je u istoriji Srbije (ili Jugoslavije) ikada pobedila nestranačka ličnost, a verujem, nije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.