Pokrenut sajt za izbor zajedničkog kandidata opozicije za predsedničke izbore

Ostavite komentar


  1. Branimir Nestorović ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??
    Saša Radulović ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1??
    Boško Obradović ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??
    Pa šta je bre ovo ?
    Ovo ni u ćasopisu ‘Zemlja je ravna ploča’ ne može da prođe.
    Jel’ ovo za Predsednika Srbije ili za Upravnika Linglonga ?

  2. A mi gastarbajteri nismo gradjani Srbije? Na sajtu nije dozvoljeno glasanje van srbije.

  3. u prvom krugu i bez skupe kampanje joca memedovic bi oprao srbiju od snsa, i to samo za precednicke izbore i bez mesanja sa politicarima, vucic bi izgubio a sns bi nestao do jutra posle izbora, tako da sve se moze ali bitna je volja…

  4. Sajt obavestava da se ne moze glasati van Srbije!! Znaci srpska dijaspora nema pristup ovom demokratkom procesu??

  5. Nijedan pristojan građanin koji poštuje ustav i zakone Republike Srbije nema prava da se miri sa time da će vučić, kako je na dotičnom sajtu napisano, biti predsednik do 2027. godine! Zbog čega je, uostalom, pokrenut sajt za izbor predsedničkog kandidata opozicije ako „organizatori“ glasanja stoje iza tvrdnje da su se pomirili sa time da će vučić predsednik da bude još pet godina?! Još kad se pogleda spisak „kandidata“, sa Nestorovićem ili Malagurskim, sasvim je jasno da iza pokretanja ovog sajta ne može da stoji neko sa časnim namerama. Sve ukazuje na to da je reč o podmetačini SNS-a, čiji je glavni cilj da se vučić predstavi nedodirljivim, a da se opozicionim biračima baci koska u vidu izbora za navodno najboljeg opozicionog kandidata. Zašto novinari Danasa nisu pokušali da dođu do ljudi koji iza ovog sajta stoje, i da od njih dobiju potrebne informacije, nego su samo preneli ono što na sajtu piše?… Nije baš profesionalno, zar ne?

  6. Zivimo u Kanadi,imamo srpsko drzavljanstvo, nisu prihvaceni nasi glasovi, (pise da se ne prihvataju glasovi van Srbije).Glasamo za Mariniku Tepic , molim da se nasi glasovi racunaju.DVA GLASA ZA MARINIKU TEPIC

  7. Ovo je neka radikalska podvala, kakav bre Miloš Jovanović, Saša Radulović, Boško Obradović, Nestorović itd.

  8. U svakom slucaju su potrebno novi ljudi!Najbolje resenje bi bio Dr.ako se prihvati te sulude ideje!Jer opozicija je unistila samu sebe!

  9. Šta je ovo ? da li se mi svi zakopčavamo na leđa????? kakva je ovo sprdnja ???? koga birate , treba da vas tuže što ih zloupotrebljavate … da li su oni saglasni da se bave bilo kojom državnom funkcijom??? stavljate vladiku Grigorija za kandidata …. da li mi se priviđa , ili je ovo svedržavna ludara?????

  10. Ni slučajno ne promovisati ovo. Molim Vas obrišite post dok neko kredibilan iz opozicije ne stane iza njegove kreacije.
    Isuviše vredne informacije da bi pale u pogrešne ruke.
    Naš narod nije dovoljno tehnološki pismen da razazna prave i lažne profile na društvenim mrežama, a kamoli ovako očigledan „honey pot“ sajt za ispipavanje pulsa apstinenata

  11. Sramota da se za glasanje mora imati sajt koji krade podatke korisnika i prodaje ih ko da vise. Neka hvala, ne koristim Fejs.

  12. Treba napraviti novi sajt, na kome će se moći dodati novi predlozi. Recimo prof.dr Ratko Ristić, obrazovan, sa karijerom i integritetom . . . Ono što se trenutno nudi na sajtu, teško da je izbor većine, pre izgleda kao propagandni sajt na kome ima jedan dva moguća kandidata, a ostali mogući su sklonjeni da ne bude konkurencije i nudi se kao neka lažna, prividna konkurencija. Uvr

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.