Pokret 1 od 5 miliona pozvao opoziciju u bojkotu da kontroliše izbore

Ostavite komentar


  1. Ispred ulaza u biralista postavite clanove da kontrolisu koliko uđe a koliko izade glasava pa uporedite sa birackim spiskom i to na svim biralistima ako se slaze onda je u redu a ako ne onda u proteste.

  2. Meni su se smucile i partije i politika. Vi ste genaratori primitivizma i prostakluka. Hocu da znsm za koga glasam po imenu. Do tada glasajte sami.

  3. Da se zapita svaki normalan covek u Srbiji ima li dna ovo mulju politickom.Oni sada pozivaju na kontrolu izbora.Koga da kontrolisu,zar njihove sticenike.Mislili ova fantomska organizacija da bas svi u Srbiji nemaju veze sa zdravim razumom pa da im poveruje u igranku,lazi najbednije.Tom ,,1 od 5 miliona“ SNS je skupljao potpise,dovodio notare i prostorije gradskih skupšina usred noći da overavaju našlamčene potpise širom Srbije,i njima i Čedi Jovanoviću i Sergeju Trifunoviću i kome sve ne.Ne zato što ih vole nego da brojem stranka na izborima tobože pokažu svetu kako u Srbiji cveta demokratija,kako eto i ,,ljuta opozicija“ učestvuje u suludoj izbornoj trci.I što je najvažnije da se obezbedi 50 posto građana na izborima da bi Vučić mogao da u trenucima slavlja gordo podvrisne da je većinska Srbija za SNS,odnosno za njega.To je cirjus kakav nije viđen ni u Ugandi u vreme Idi Amina ,ni u Severnoj Koreji-nigde u belom svetu.Gde su naprednjaci prikupljali tim fantomima iz ,,1 od 5 miliona“?Pa ovde,u mom Užicu,govore javno, i u Kraljevu i gde ne sve.Džaba vam izbori ,ja u toj nameštaljci-NE UĆESTVUJEM!

  4. Predskolsko odeljenje.. neozbiljno..koliki debil covek treba da bude pa da glasa za ove kreature??? Ovi da vode državu??!! Ma daj bre..

  5. A koji je kriterijum da neko bude „opozicija u bojkotu“?Znači, okupe se stotinu ljudi i samoproglase se za „opoziciju u bojkotu“? Ili si vlast, ili si opozicija, ili si običan gradjanin, a „opozicija u bojkotu“ ja samo grupa koja nema pojima ni gde je pošla, ni gde je došla.

  6. srećno na izborima. jedva čekam da čujem vašu reakciju na izbornu noć na podatak da nećete ni 0,5% dobiti na izborima. možda tada shvatite da mi nismo protestvovali zbog vas nego zato što smo nezadovoljni stanjem u zemlji. a ovo stanje se neće krenuti menjati na bolje dok god svako od vas ide sam i nema jedinstva opozicije.

  7. boze sta ispade 1 od 5 miliona i sad kad ste prekrsili dogovor sa svima da oni za vas budu kontrolori, e vala ne moze grdje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.