Pokret 1 od 5 miliona traži od Vučića da ne pravi miting u Vranju

Ostavite komentar


    1. Svaki miting koji bude organizovan bice sprovedene mere zastite (maske i rukavice).

  1. Nista vi ne brinite, vi se pozabavite sami sobom, ujedajte se jos zesce, onako…demokratski medju sobom, a pustite Vucica, on najbolje zna sta je dobro za zdravlje gradjana Srbije, ako struka kaze da nije bezbedno organizovati vece skupove, tako ce i biti…

  2. Odjednom se zabrinuli za gradjane , gospodo , mi se drzimo mera vlade i struke , ne brinite se !

    1. Ja podržavam da što više mitinga napravi
      U što je moguće više gradova
      I da u svaki grad doveze što je moguće više autobusa sa pristalicama…mozda nam se posreći

    2. Hahaha…. Koji ste vi Isprani mozgovi. Koliko vas je kao lešinara. Frka sad, posla nema, dobar je i sendvič

  3. Molim vas da održite što više mitinga u celoj zemlji sa što većim brojem dovedenih pristalicau autobusima koji će glasno vikati tvoje ime …mozda nam se posreći
    P.S.Molim čas da sa sobom vodite makar premijerku i ministra odbrane, a najbolje bi bilo da je cela vlada na tim skupovima

  4. Otkud ovoliko botova na portalu Danasa? Invazija, metastaza, nisu im dovoljni onoliki režimski portali, dobili su nalog da budu sveprisutni da nemaju neistomišljenici nijedam kutak za sebe? Čist razuzdani fanatizam.

    1. A što pitate dragi gospodine , jel vam ovaj portal tata ostavio u amanet pa mi ostali nemamo prava pristupa ???
      Ili možda mislite da samo vi imate pravo da iznesete svoj politički stav ?!

      1. Imate pravo pristupa jer, za razliku od „vaših“ portala, ovo je demokratski portal i ovde ima pravo pristupa svako.
        Ali ponekad pomislim da to nije dobro jer vi to vaše pravo pristupa drsko zloupotrebljavate i umesto za izlaganje političkih stavova, vi ga koristite za vređanje, besmisleno prepucavanje i prostačko nadgornjavanje sa neistomišljenicima jer vam je to i jedina namera s kojom ovde dolazite, a ne da obrazlažete svoje političke stavove, kojih u stvari ni nemate, nego samo papagajski ponavljate floskule svoje Partije i Vođe.
        U vašem svetu neistomišljenici prosto nisu dozvoljeni, a ako negde i postoje, protiv njih su dozvoljena sva sredstva (od kojih su omalovažavanje, uvrede i podmetanja još i najblaža) da se oni unište. Vi dolazite na ovaj portal, ne zato da viste razmenjivali mišljenja, nego da biste se borili protiv neprijatelja!

    2. Ni meni nije jasno zašto ovde dolaze u tolikom broju. Znam da postoje dve vrste SNS notova: oni koji ovde dolaze po službenoj dužnosti jer je neko u SNS-u utripovao da će slanjem botova na ovaj sajt da tobože izlažu nekakav svoj politički stav tako nekoga ubediti da pređe u pravu SNS veru. Koliko su u tome uspešni ne znam, ali ne verujem da je nekoga samo na osnovu čitanja botovskih komentara iznenada obasjala Svetlost i on je naprasno i strasno zavoleo Vučića. Ali ta vrsta pravih plaćenih botova je ovde ipak malobrojna.
      Mnogo više ima onih koji nisu direktno plaćeni da botuju, nego SNS-u duguju neku veću ili manju privilegiju pa zato imaju partijsku obavezu da „šire istinu“ o Vučiću i SNS-u.
      Oni se osećaju kao pripadnici Sekte i vojnici Partije koji idu u napad na položaje neprijatelja kojem nose Istinu. Nas neistomišljenike vide kao smrtne neprijatelje, protiv kojih se zasad bore samo rečima. Ali ni druga sredstva nisu isključena, samo ako Partija i Vođa narede…
      To su uglavnm osobe slabog obrazovanja i svađalačkog karaktera, koji manjak argumenata nadoknađuju direktnim uvredama, provociranjem, podmetanjem, prepucavanjem i nadgornjavanjem i kojima je najveće dostignuće osećanje „e, baš sam mu rek’o!“. Mnogi među njima to prosto vole da rade.
      Meni ne bi na pamet palo da idem na Informer i tamo se prepucavam sa osobama za koje unapred znam da misle na dijametralno suprotan način od mene. Nemam želju, niti ima svrhe da ih ja prevaspitavam i prevodim na moju stranu. Ali razlika između njih i mene ja to što njih ne vidim kao neprijatelje nego samo kao budaletine s kojima uopšte neću da imam nikakvog posla!
      Zašto SNS botovi uporno pokušavaju da prevaspitaju mene, i to vređanjem i lupetanjem, ostaće večna misterija za mene!

  5. Vranje se smirilo ali izbila su nova žarišta u Zaječaru i Smederevu, pa je to novi razlog za brigu?

  6. Dobro, neće napraviti miting u Vranju, napraviće online miting kao prošle subote.

  7. Nije dobro zato sto trenutno,1 od 5 miliona nema s kojim clanom da se ponosi i dici…

  8. Verujemo da se nece uraditi nista sto bi moglo ugroziti necije zivote. Nikada se to nije ni radilo

  9. Zahtev je svakako kredibilan , a bedj sam odavno odložio u kantu za otpatke….

  10. Treba se konsultovati sa strukom pa postovati njenu odluku: moze li miting ili ne; ako da, pod kojim uslovima?

  11. Čista ljubomora, u Vranju će se okupiti više ljudi, nego što će ovaj pokret dobiti na izborima.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.