Zašto su Bastin Evropski put i Zoranin pokret Uvek za Srbiju uspeli da „prežive“ samo pola godine?

Ostavite komentar


  1. Zato što su to Vučićevi „trojanski konji“,koji nikakve stvarne veze sa vrednostima zapadnoevropske civilizacije nemaju…

  2. Ovi nazovi pokreti bez pristalica ne bi trajali ni dva dana da im nije data nezaslužena medijska pažnja.

  3. Није се кизи смучила политика, већ се јадна толико нафатирала, да не зна шта ће са парама.

  4. Rezim stavlja na vaznije pozicije samo ljude na sigurnoj uzdi sa omcom oko vrata, u vidu neke ranjivosti za koju vodja interno zna, pa im bez vodje nema politickog opstanka. Kod neposlusnosti ili pokusaja samostalnosti, omca se zategne i oni ucutkaju. Neopredeljeni znaju da su i ti ucutkani ranije radili sa omcom drugima istu stvar.

  5. Nisu oni hteli da se bave politikom već da se penzionišu sa zaradjenim za decenijsko zastupanje prekomorskih interesa. Zato se i ne pridružuju onom pro-briselskom delu opozicije.

  6. Citam ovde neko napisao vrednost zspadne civilizacije. Zspadna civilizacija se zasniva na kriminalu kradji otimanju. Ona nema vtednost ama bas nikakvu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.