Pokret Ekološki ustanak: Građani navikli na sramno režimsko sakrivanje iza Kosova

Ostavite komentar


  1. Aleksandar Jovanovic Cuta je pravi covek,divim mu se,pa i ponosim se sto imamo takvih ljudi.Sve sto je rekao,istina je i sluzbi je naroda.Kada je pre dva dana bio gost u Dnevniku na Novoj,i voditelju su zablistale oci pred neoborivim cinjenicama ,koje je Cuta izneo o Rio Tintu.Dva ponosna coveka bila su pred ocima slusalaca i gledalaca.

  2. Nemojmo zaboraviti da su ti ljudi sto se sada bune protiv RioTinta sve glasaci sns-a .Na prolece posle izbora ce se videti da li su pazili na casu.

  3. Generalni štrajk , redovan državni udar , nema države rasprodati smo , u zatvore krivce i bukagije na nogama za poćetak

  4. Pozivanje Viole fon Kramon u Srbiju i pravljenje bilo kakvih akcija sa njom, je pokazatelj teskog politickog amaterizma i pokazatelj da uz ovakve, Vucic ima da vlada dok god hoce.

  5. Nije upitno to sto je ova vlast lopovska kao i ona pre nje, problem je sto o tome ne mozete da razgovarate sa ljidima koji ne zele dobro ovoj zemlji kao sto je kravisa Kramon!

  6. Hajde objasnite zašto objavljujete izjave vlasti na vesti o aktivnostima zelenih, opozicije. Da li objavljujete komentare nevladinog sektora na vladime aktivnosti.

  7. Velika podrška Ćuti, za zdrav vazduh, vodu i zemlju! Bez toga nema života. Živeo Ćuta!!!!!!! Sve ostalo je idijotizam koji vređa ljudski rod…

  8. Moji Dragi zemljaci ! ! !
    Mi se uvekbunimo za nesto ,sto jedaleko od nas.
    Zato jepotrebna angazovati se,I uputiti se u stvarnost u kojoj zivimo.
    Moje misljenje je ,da mi kao narod mormor biti angazovani ,kao prvo ,kako nam izgleda ?
    U dvoristu,stepenistu,ulici,parken placering,NAZALOS I GROBLJA.
    TU mi mozemo mnogo vise uciniti,
    Mi sacinjavamo drzavu ,itreba daje cuvamo, u svakom aspektu.A takode trba se politicki aktivirati, da Ideologija bude Ono o cemu cemo se boriti, za bolje sutra.
    To nam nece niko , doneti iz komsiluka.
    RAD ,ZNANJE, POSTENJE, I CISTOCA.
    To su stare Srbske vrednosti.
    Vratimo se njima.vratimo se drustvu,gde ne postoje privillegovani,
    bih trebalo

  9. pa sta je rekla sto nije tacno???
    jel poslanica eu parlamenta lobista za nezavisno kosovo
    jeste
    jeste je doveli i platili da bi pricala protiv jadra… ok
    al onda snosite posledice.. jer nju jadar ne zanima
    nju zanima samo nezavisno kosovo..

  10. Gospodo, nije važno što je gospođa došla u Srbiju i bila sa Ćutom u Loznici. Umesto da pričate priče ovaj onaj, organizuje se dok ne bude kasno.judsko biće je pohlepno za pare, nedajte nekim birokratima da za svoj interes proda Srbiju. Niko nemože da otme nešto od narod ako isti to ne dozvole. Nedajte svoju imovinu za nikakve pare, jer posle Rio TINTO gde god je bio ostao je pustoš. Nemože Vučić da prodaje nešto što je privatna svojina, ne dozvolite da vas kupe za nikakve pare

  11. Ćuto, budi iskren pa reci ko je još 2004 godine dozvolio Rio Tintu da vrši istraživanja i iskopavanja, i kako se 15-ak godina u nazad niko nije pobunio, već sada ove godine pred izbore. I kako to da se cela garnitura bivše vlasti sada usprotivila dolasku Rio Tinta, kad su je oni ovu kompaniju doveli u Srbiju.
    Generalno sam protiv mini elektrana, rudarenja koje ugrožava eko sistem i prirodu. Samo me nervira ova politizajija u koju su pored udruženja ekologa i volontera, uplivala i opozicija, nadajućei se kojem poenu kod birača.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.