Pokret Metla predao izbornu listu u Zrenjaninu 1Zrenjanin Foto: M. Pudar

Pokret Metla predao je danas Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, pod nazivom Metla 2020 – borba za vodu, vazduh, zemlju – Zoran Sandić.

Ovo je peta izborna lista u Zrenjaninu. Tim povodom poručuju da na lokalne izbore izlaze sa mladim obrazovanim ljudima koji nikad nisu bili na vlasti, puni energije i kreativnosti da učine sve da Zrenjanin postane bolje i lepše mesto za život .

– Dosta nam je lažnih diploma, sumnjivih doktorata, korupcije i nameštenih tendera, hoćemo javnost u radu. Hoćemo da dišemo čist vazduh, a ne da nas kafilerija guši, hoćemo zdravu pijaću vodu, a ne da budemo taoci neznanja i javašluka, hoćemo da budemo gazde i domaćini na našoj plodnoj zemlji, a ne jeftina radna snaga u fabrikama sumnjive tehnologije i potencijalnim zagađivačima našeg grada. Želimo da se više ulaže u zdravstvo, opremanje ambulanti i kupovinu magnetne rezonance za našu bolnicu. Za sve ove probleme našeg grada imamo konkretna rešenja, daćemo prednost struci u odnosu na politiku. Građani Zrenjanina samo hrabro, gore glavu i promenimo ovu lošu gradsku vlast, poručuju iz Pokreta Metla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari