Pokret Živi zid postao deo Metla 2020

Ostavite komentar


  1. Možete slobodno da uzjašete svoju metlu i da odletite u svetlu budućnost. BOJKOT!

  2. Zašto Vam se, Jovanoviću, raspala stranka u Kragujevcu? Koliko vas je ostalo u Novom Sadu? Zašto Vas svi koji nešto vrede u DSS napuštaju? Ušli ste u koaliciju sa anonimusima. A iza svega stoji Vaš lični interes ili dil sa naprednjacima. Ko je Ivan Matović, ko je Novica Antić? Smešno. Ugasili ste sopstvenu stranku.

    1. Jovanovic u politicki zivot uvodi nove i cestite ljude, cistih biografija i ja cu ih npr. podrzati bas zbog toga. Zagovornici bojkota su vec imali priliku… raspitajte se cime se bave ljudi iz pokreta zivi zid ili npr. starosedeoci iz Kraljeva (kakav je njihov opozicioni rad) ili gde je radio Novica Antic i kako je ostao bez posla pa onda komentarisite… gospodin Jovanovic zna sta radi i okuplja dobre ljude, doktorirao je na Sorboni i ne zivi od politike, mi njegovi studenti znamo kakav je predavac i covek… sluzio je vojsku u nasoj elitnoj 63. Padobranskoj brigadi i veliki je patriota…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.