POKS: Tepić je pogrešan izbor 1Foto FoNet Ana Paunković

Izbor Marinike Tepić za predsednicu skupštinskog anketnog odbora za utvrđivanje činjenica i okolnosti koje su dovele do dva masovna ubistva 3. i 4. maja, uz pomoć glasova Srpske napredne stranke (SNS), početak je otvorene saradnje Stranke slobode i pravde (SSP) sa vladajućom strankom, saopštio je danas Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS).

Predsednik POKS je Vojislav Mihailović je u pisanoj izjavi istakao da je današnje zajedničko glasanje SNS i SSP za izbor Tepić za predsednicu anketnog odbora i izbegavanje Dragana Đilasa da insistira na dogovoru sa Aleksandrom Vučićem o prevremenim beogradskim izborima, predstavlja jasan dokaz da je u pitanju sada već otvorena saradnja te dve stranke.

Prema njegovim rečima, Tepić je pogrešan je izbor jer je filologa, bez dana iskustva u bezbednosti i izabrana je umesto pukovnika Ljubinka Đurkovića, komandanta odbrane Košara, kojeg su predložili koalicija NADA, Dveri i Zavetnici.

Ovim izborom su vlast i deo opozicije zadovoljili samo formu, ali ne i suštinu i tragediju pretvorili u političku farsu, a ovo pokazuje da i vlast i prozapadnu opoziciju ne interesuje konkretno rešenje ozbiljnog izazova u koje je zapalo naše društvo, zaključio je Mihailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari