POKS traži izbore na svim nivoima 1Foto: Beta/POKS/Stepanov

Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS) pozvao je danas sve opozicione stranke da se ujedine u zahtevu da budu raspisani izbori na svim nivoima i da organizuju zajedničke proteste koji bi rezultirali istinskim i korenitim promenama u društvu, kao i sistema vrednosti koji je „poremećen i izvor agresije i nasilja“.

U saopštenju POKS je naveo da smatra opravdanim zahteve dela opozicije koji su izneti na protestu u ponedeljeka i koji će biti danas ponovljeni, ali da bi oni i kada bi ih vlast prihvatila, predstavljali samo kozmetičke promene.

Pokret je podsetio da državotvorna opozicija koju, osim POKS, čini i Novi DSS, Zavetnici i Dveri, od marta insistira na ostavci predsednika Srbije i raspisivanju izbora na svim nivoina.

Jedan od glavnih generatora nasilja u našem društvu upravo je agresija koja potiče od predsednika Srbije, koji svaku priliku u javnom nastupu iskoristi za vređanje opozicije i svih koji misle drugačije od njega, naveo je POKS i istakao da zbog toga zahtev svih zahteva mora biti njegova ostavka i izbori na svim nivoima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari