Polasci iz Kragujevca sutra za Beograd otkazani ili „redukovani”: Noć pred miting SNS-a u Šumadiji 1Foto: Z. S. M.

 

Kao i u drugim gradovima širom Srbije pred sutrašnji najavljeni miting Aleksandra Vučića i SNS-a u Beogradu i atobuski polasci i linije ka glavnom gradu su ili otkazani ili „redukovani”. Ali, nije baš i da ih nema uopšte.

Na glavnoj autobuskoj stanici Autoprevoz „Janjušević” koji njom gazduje za sutra ima polske za Beograd ali do 12 sati i 30 minuta. Posle tog vremena ne.

– I to, do pola jedan popodne, neće ići svi autobusi kao drugim danima, kažu na biletarnici autobuske stanice u Kragujevcu.

U „Lastinoj” poslovnici u Kragujevcu kažu da za sutra nema termina za Beograd.

– Mogući su jutranji polasci, rani u 4 sata i 45 minuta i 9 sati i 45 minuta ali je i to pod znakom pitanja i nije izvesno, kažu u „Lasti”

Pak, što se tiče „povratka”, odnosno autobuskih linija koje bi sutra eventualno prevezle putnika iz Beograda u Kragujevac, situacija je baš izvesna – „nema ni jedan”.

Međutim, u poslovnici beogradskog prevoznika „Unakopa”, u Šumadijskoj ulici, tik do glavne kragujevačke Autobuske stanice kažu da je sve potpuno regularno i da svih njihovi pet termina (puta dva) za Beograd iz Kragujevca od 6 sati i 30 minuta do 18 sati i 30 minuta, kao i obrnutom smeru iz Beograda za Kragujevac od 13 sati i 45 minuta do 21 sat regularno „rade”, voze i funkcionišu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari