Mrdalj: Jovanović osveženje za srpsku političku scenu

Posle najave ekološkog aktiviste da će ući u trku za prestoničke izbore

Ostavite komentar


  1. Može da udje u trku samo zajedno sa opozicijom protiv ovog naprednjačkog zagadjivanja i života i životne okoline.
    Sve ostalo dovodi do gubitka poverenja u ono što on radi, verujem čistim srcem, ali bez iskustva u prevarantskoj, prljavoj, malignoj politici u Srbiji Danas.
    Divim se ljudima koji su Danas opozicija!

  2. Lepo da se svi polako ujedinjuju, Cutu i Mariniku da isture u prve redove, ovi ostali iz pozadine da ih narod ne gleda, pa mozda i urade nesto.

  3. Ko je gospodin!? Obrazovanje? Radno iskustvo? Od čega živi, gde radi?

  4. Ne jede u skupstinskom restoranu za bagateli, ne vozi dzipove, nema 24 stana, nema tetku u kanadi, ali ima dusu, postenje i veliki je borac za pravdu i nasu decu.

  5. Cim su botovi ovako agresivni znaci da tu ima potencijala 😉 Jovanovic ima cisto srce ali i mnogo vise hrabrosti od politicara na koje smo navikli, samo napred

  6. Nije on osveženje već je novi Beli tj. preletačević. Šta on traži na beogradskim izborima. neka se angažuje u Pirotu.

  7. Koliko će puteva da završi ovaj agilni čovek, koje su započeli žuti…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.