Pominjanje De Gola je znakovito jer je upravo on omogućio nezavisnost Alžira: Sagovornici Danasa o Vučićevom Božićnom govoru o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Обрни, окрени, … најебали смо на сваком нивоу. Чим стренџери дохвате српске интересе, резултат може бити само катастрофа. Они завршавају своје послове, а ми као овце пред клање, не реагујемо. Сад, после оволико глупости и промашаја, само можемо да се надамо да нећемо баш толико лоше проћи.

  2. Vučić zna da su njegove reči sa POLAGANJA ZAKLETVE na inauguraciji, kada se zakleo da će čuvati Kosovo u sastavu Srbije u SUPROTNOSTI sa njegovim usmenim PRIHVATANJEM Briselskog i Ohridskog sporazuma. I sada će svim silama pokušavati da SVOJ status VELEIZDAJNIKA pretvori u status HEROJA nacije koji je jedini rešio status Kosova. Na zalost pored ovakve opozicije i jednog dela naroda najverovatnije će uspeti. Tačno je to da je Kosovo izgubljeno ali sam ja kao pojedinac ubedjen da se mi sa OTIMANJEM SVOJE TERITORIJE nikako ne smemo SAMI SAGLASITI A TO JE Vučić uradio.

  3. Danas i sam Patrijah SPC-a u neku ruku Priznao Nezavisnost i Drzavnost Kosova i u Pecu sastao sa prvim covekom Grada A. Muhadzerijem

  4. Izdajnik. Znam to od poćetka. Igra sve po scenariju. Ameri, i Rusi su sve aminovali. Sve se dogovaraju… Nekome KiM, nekome Ukrajina…

  5. De Gol je stavio tacku po pitanju Alzira i to je dobro.Alzir je bio francuska kolonija dok je Kosovo deo Srbije.Takva poredjenja nisu na mestu.

  6. Alžir je bio kolonija Francuske, dok je Kosmet integralni deo Srbije, i kolevka Srpske državnosti, tako da komparacija nije na mestu.

  7. Ко о коме , ви о Вучићу. Досадни сте.

  8. Alzir je bio kolonija Francuske isto kao i Kosovo, razlika je u tome da francuzi nisu vrsili genocid nad alzircima kao sto je srbija nad albancima!

  9. Ukoliko ,,sredi kosovski čvor,,na predložni način,dobiće pare,dobiće sajam,oprostiće mu radikalsku istoriju bolesti i dobiće na izborima 3.500 000 glasova,promenu Ustava i još 3 mandata sve se briše.Sve je paradoks i sve je istina i ne može drugačije,sve je već vidjeno.

  10. Što se tiče Srbije, Kosovo nikada neće biti država…

  11. Nemam priliku da objavim kkmentar, ali bih morao da odgovorim mexu – Francuzi su u Alziru pocinili mnoge gencide, cak su izveli tri probe atomskih bombi. No su oni tako perfidni, kao uostalom cio svileni Zapad.

Ostavite komentar


Politika

Počelo uništavanje bilborda opozicije u Novom Sadu 10

Počelo uništavanje bilborda opozicije u Novom Sadu

Opoziciona koalicija "Udruženi za slobodan Novi Sad", koja okuplja 12 stranaka i pokreta, saopštila je danas da je u glavnom gradu Vojvodine na delu uništavanje njihovih predizbornih bilborda i ocenila da je to "slika i prilika agresije, netolerancije, bahatosti koja vlada već 12 godina, ali i dobar primer zašto vlast treba da se menja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.