Poniženje uglednih ili dobar potez naprednjaka

* Turajlić: O ličnom interesu svedoči deo liste na kojoj su direktori svih javnih ustanova u gradu
Izbori u Beogradu četvrtog marta, sagovornici Danasa komentarišu Vučićevu listu

Ostavite komentar


  1. E vala ako je,kredibilno,gaziti,Ustav,tražiti,poštovanje zakona,neoduzimati zarađene penzije,,nesmanjivatiuzarade najstručnijim jer ih je,najmanje,pa ,,većina,,ima,,pravo da im se podupre,,standard,, na njihov račun, i svih civilizacuijskih tekovima koje su,srećom,,,,spontano,,pripale,,,samoljubcu kakvog ova zemlja neimaše,u istioriji,onda je,,dr,Krle ,,zaslužio,jedan specijalistički,pregled nekog pravog lekara, a ne,,konsultantna ,,lidera,,..i,,kolege,mu,,,,dr,, Šoneta,,slavnog,, ,,rodoljubca,,,Šta bi rek,o sada Vladi,IZ,IDOLA,,da je ŽIV.,NESREĆO JEDNA,

    1. Zamolio bih ljubitelja burleski, pošto je čest komentator, da pokuša biti razumljiviji i da barem koji put sklopi rečenicu, upotrebi veliko slovo i smanji nepotrebnu interpunkciju /mislim na zapete i zneke navoda, a bez ijedne tačke/.

  2. Ljilja Marković, bivši prodekan za finansije Filološkog, a sadašnji dekan, već godinama "kuva knjige" fakultetu, verovatno to radi i sada, jer niko drugi ne ume. Pod "kuvanjem knjiga" podrazumevam kreativno baratanje brojevima, raspodelu sredstava, naduvavanje troškova i još mnogo toga. Ima tu i naprasni odlazak lektora korejskog sa fakulteta (slaviste po obrazovanju, odlično govori srpski), koji je godinama radio u nastavi korejskog jezika… i baš kada je hteo da izda knjigu je nastao "problem"… možda oko toga ko je trebalo da bude potpisan kao autor… i ko zna šta sve još…

  3. Najvaznije je da su na listi rodoljubi poput Avramova, Grbovica,Gurovica,
    Nakarade i sl. Nedostaju samo Kosta Cavoski, Matija,Beckovic,Lazanski….pa da svi patrioti budu na jednom mestu. Sto se gradjani Srbije valjaju u zivom blatu do iznemoglosti njih nije briga, i svi se prave da to vide.

  4. A vise niko ne komentarise potez stavljanja keramicara, plagijatora, preletaca, dilera bugarskih nekretnina i ostalih neukih licnosti na visoke drzavne funkcije?

  5. Koliko se secam Caslav Mitrovic je 2001. ili 2002. godine bio suspendovan na Masinskom fakultetu zbog necasnih radnji na predmetu Informatika u masinstvu. Nakon toga pomenuti predmet je ukinut.

  6. Jel““ to N. Krstić za koga lekari misle da je svirač, svirači misle da je lekar, a on je ni ovo ni ono, nego marketinški strčnjak?

  7. Odakle vama ideja da je ovaj ni lekar, ni muzičar, a najmanje čovek, neki marketinški stručnjak. Mada, kakva država, takav i Krle stručnjak.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.