Ponoš: Podižemo ulog mitingom 13. aprila, nije dovoljno čekati da Vučić sam ode

Ostavite komentar


  1. Zapad i odredjene struje kao i Engleske obavestajne sluzbe ce sve uraditi da kreiraju sopstvenu zamisljenu politiku na balkanu tako da se medju redove opozicije u Srbiji desavaju vratolomije i prepravke kakve ostavljaju los utisak glasacima i opredeljenima i neopredeljenima koji bi u buducem periodu odlucivali o sudbini Srbije i o vodjama Srbije i njenih svih oblika gradjana u njoj bilo koje vere i nacij. Nikada Srbija ne moze zaziveti zbog proslosti mesanja stranih i domacih izdajnickih faktora koji su Srbiju unistili i unazadili zbog prekrajanja balkana i pretnje tadasnje Yugoslavije da ugroze zamisljene ideje bolesnika i masona iz sveta tame. Narod u Srbiji je sludjen i obezglavljen. Smisao opstanka i razlog za srecu trebalo bi svima nama da bude isti medjutim podeljeni smo u kolone i to bas u te kolone koji nam mrse mozak i skrecu sa pravog odredista i politickih zavrzlama. Puni smo obecanja demagogija filozofija laznih nadanja i ocekivanja a ustvari samo bolest kriza beda beznadje sunovrat i tuga medju gradjanima Srbije. Politicke hijene se prozivaju medju sobom optuzuju medju sobom i to teskim optuzbama koje bi u normalnom svetu davno davno zavrsile na sudu i koji bi akteri bili na robiji bar 30 godina uz konfiskovanje imovine i otvaranja tajnih privatnih racuna koji su pokradeni od gradjana Srbije a koji treba da se vrate i da pocinioci mnogo pate i budu osudjeni na vecnost mraka i robije. Zasto smo mi Srbi na plaaneti toliko zigosani da nas citav svet mrzi i nedozvoljava da se pokrenemo sa mrtve tacke na ovoj zemaljskoj kugli.

    1. Zašto mislite da nas čitav svet mrzi? Razmislite malo. Zašto smo sebe kao narod doveli uopšte do toga da Vi sada mislite da nas ceo svet mrzi. Ako se ne pokrećemo sa mrtve tačke sami smo krivi, pustite svet. Moramo sami sebe da menjamo, tu nam svet ne može pomoći.

  2. prilično sam siguran da je „vođa“ spreman i za građanski rat samo da ostane u fotelji. ali ne znam koliko daleko je opozicija spremna da ide sa maksimalističkim zahtevima ? Po meni je ostavka „vođe“ nebitna stvar. Ako oslobodi medije i da slobodne izobre on pada ko kruška za godinu, maksimum dve.

    1. Sve zavisi od pripadnika MUP-a…Da li ce izvrsavati nezakonita naredjenja…!!??

  3. Pre toga izabrati na terenu narodne predstavnike koji ce večinski zastupati narod sa svoje teritorije na Saboru. Konstituisati privremenu Narodnu Skupštinu od tih izabranih predstavnika. I ostale organe Skupštine. Miting ne može biti gotov za 1 dan. Mora da se skupi preko milion ljudi.

  4. Definitivno je jasno da vučić neće otići s vlasti bez krvi, kakav god taj način odlska bio: zbog protesta neuadovoljnih građana ili posle gubitka na izborima. Na pritiske ljudi pa i međunardone zajednice, ukolilo se oglsi, ostaće gluv i nem kao dosad i prmeniće silu protiv grđana, a izborne uslove neće menjati
    Na izbore ,kad god budu, iako će ih veći deo građana bojkotovat pod ovakvim uslovima. izaćiće apsolutno spreman da krade gladove, da zastrašuje, da preti, ucenjuje ljude, pa da i ubija neistomišljenike. U tom smislu on već uveliko priprema vojsku (ono što je od nje ostalo), policiju komunalnu policiju koju pretvara u svoju plaćeničku lako naoružanu partijsku paravojsku, koja će se zvati milicija, tajne i obaveštajne službe. Njehovi plaćenici sa tzv. srpske liste“ već su naoružani, spremni, već zastrašuju građane na loklanim izborima u Srbiji, prete i ubijaju be ikakvih pravnih posledica.
    Pokušaj da izazove građanski rst biće kruna njegove katastrofalne vladavine koja je rasprodala i opljačkala zemlju, upropastila je i uništila građane u svakom smislu.
    Ukoliko vojska i policija, dakle njegova oružana sila, ne stane na stranu naroda, a pristane da puca i ubija grđane, i počne to da rsfi, a što ćemo uskoro saznati, moramo da budemo spremni na otpor. Moramo se suprotstaviti tiraniji na svaki način i po svaku cenu. vučić je zarad lične pilitičke i ekonomske koristi, radi pljačke, i iz opravadnog straha da će morati da odgovara za svoj kriminal, za brojne afere, nepoštovanje Ustava i zakona, zbog uništavanja države, sorema na poubija stotine hiljada ljudi.
    Moramo se boriti svim srefstbim i na svaki način za svoje živote i živote svije dece, za svoju imovinu, za svoje dostojanstvo. Ko to ne shati, biće likvidiran bez ikakvih skrupula kao „izdajnik, strani plaćenik, neprijatelj“. vučić završava ono ptobje devedesetih godina počinjao i sprovodio s miloševićem, šešeljem i ostalim zločincima.

  5. sve dok su u ogromnoj manjini nesu u poziciji da postavljaju bilo kakve uslove

  6. zašto bi Vučić uopšte odlazio kad je očigledno da ima ogromnu podršku gradjana

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.