Ponoš poručio Vučiću: "Kad se središ, izađi vikendom medju ljude, na pijacu, na kafu" 1Foto: FoNet Milica Vučković/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Pokreta SRCE Zdravko Ponoš poručio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da vikendom „izađe među ljude“ i tom prilikom ga upitao čega se plaši.

„Jutros ja na pijaci, Vučić na Pinku i o meni. Po ovome što sad videh ponovo je imao vikend polucije o rodoslovu i vojsci“, reagovao je Ponoš na Vučićevo gostovanje na Pinku, prenosi Nova.rs.

Podsetimo, jutros je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Pinku govorio o pojedinim liderima opozicije, među kojima je pominjao i Zdravka Ponoša.

Naime, na Ponoševu izjavu, koji ga je uporedio sa Hitlerom, Vučiće je rekao da to govori više o njemu.

Na pitanje voditeljke „zašto vas ovaj čovek toliko mrzi, Aleksandre?“, Vučić je odgovorio:

„Ja sam rekao da je tolika mržnja kod našeg naroda na severu KiM prema teroristima koji ih maltretiraju, da ih i deca gađaju kamenjem. A oni izmišljaju da ću ja i decu da mobilišem. To da je režim uzdrman, i da ja sedim u svom bunkeru. Pa onda objave sliku sa mature, nisam znao da je to bunker, to govori o njihovoj podsvesti. A to govori i o tome da ovaj gospodin koji je Hrvat mnogo čita hrvatske medije, i poverovao je u to. Ja kroz ovo prolazim stalno, od početka sam se suprotstavljao lažnoj eliti. Ja svoj lični prezir ne mogu da sakrijem prema ovakvima. Ja neću upoređivati ljude sa Hitlerom, to pokazuje da ste ogrezli u mržnji. Ja imam taj prezir prema onima koji ništa ne znače za društvo, a misle da su Bogom dani. Kakav savet da tražim od ovog čoveka, kako da uništim vojsku, naše strele i igle“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari