Ponoš za Nova.rs: Policiji naređeno da nas zadrži, carinik je pretresao stvari i zavirio svuda 1EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC

Osnivač Pokreta Srce i predsednički kandidat Zdravko Ponoš već sat i po, zajedno sa porodicom, čeka na graničnom prelazu Batrovci da dođu pripadnici BIA kako bi „obavili razgovor sa njim“. Kako je otkrio za Nova.rs, carinici su izvršili i pretres vozila.

Zdravko Ponoš već skoro sat i po, zajedno sa porodicom, čeka na graničnom prelazu Batrovci da dođu pripadnici BIA kako bi „obavili razgovor sa njim“.

Kako je Ponoš rekao za portal Nova.rs njima su carinici pretresli stvari, ali da i dalje čekaju na ovom graničnom prelazu.

„Uzeli su nam dokumenta i čekamo. Carinik je pretresao stvari i zavirio svuda. On je svoj posao završio, ali nam je rekao da i dalje moramo da ostanemo da čekamo“, rekao je Ponoš.

On je naveo da još uvek ne zna koliko će dugo sa porodicom morati da čeka da uđe u zemlju.

https://www.danas.rs/vesti/politika/ponos-sa-porodicom-zaustavljen-na-batrovcima-zabranjen-mu-ulazak-u-zemlju-dok-ne-obavi-razgovor-sa-bia/

„Već sat i 20 minuta stojimo ovde“, dodao je Ponoš.

Na pitanje šta su mu naveli kao zvanično objašnjenje za zadržavanje, Ponoš je odgovorio da su mu policajci na granici rekli da im je naređeno da ga zadrže, dok ne dođu službenici BIA.

Podsetimo, granični policajci na Batrovcima su posle 17 časova zadržali Ponoša na graniačnom prelazu.

Nakon što su mu uzeli dokumenta rečeno mu je da se parkira ustranu i da sačeka da „dođu pripadnici BIA kako bi obavili razgovor sa njim“.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari