Ponoš: Složna opozicija pobeđuje u Beogradu 1Zdravko Ponoš Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić može da dobije izbore u Beogradu samo ako opozicija bude nejedinstvena ili ako izbori budu pokradeni, saopšteno je večeras iz te stranke.

„To znači da sve zavisi od opozicije, koja mora da obezbedi izborne uslove, da pokaže elementarnu slogu i da spreči krađu“, rekao je za Newsmax Adria Ponoš, koji je i poverenik Narodne stranke za Beograd.

„Narodna stranka maksimalno radi na sva tri fronta. Jasno i glasno smo rekli da nećemo na izbore ako nema izbornih uslova, potpuno smo otvoreni za saradnju, nakon što se izborimo za izborne uslove, sa svima koji su svakako opozicija i oko kojih nema nikakvog spora. Treća stvar je rad na terenu kako ne bismo bili pokradeni, i mi smo neprekidno na terenu, juče smo bili u Mladenovcu“, dodao je Ponoš.

Upitan „zašto nema jedinstvene liste i dogovora da se ide u tom pravcu“, Ponoš je odgovorio da još nema o čemu da se dogovara, jer bi „time prejudicirali da će izaći na izbore, bez obzira na izborne uslove“.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Ponoš: Složna opozicija pobeđuje u Beogradu”

  1. Sigurno pobeđuje, do pobede, srdačan pozdrav Vama i našim Beograđani a.

  2. Kad bi ponos zamenio vuka, marinika djilasa, milivojević lutovca , neka dama boska , tadic kad bi se povukao i da kandidat bude mladji nestranacki čovek pada i Srbija , a ne Beograd .

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.