Ponoš (Srce): Važno je da posle ovih izbora Vučić ne može da formira Vladu 1foto FoNet Milica Vučković

Predsednik Srbija Centra (Srce) Zdravko Ponoš izjavio je danas da je Srpska napredna stranka (SNS) „počela da krade ove izbore još od momenta kad su prethodni završeni“, kao i da je to što se kupuju glasovi kroz „helikopterske“ pare i funkcionersku kampanju, „krađa koja ne može da se spreči na dan izbora“.

Kako je saopšteno iz Srbija Centra, Ponoš je za televiziju KTV iz Zrenjanina rekao da je to korupcija, i da je „ovoj vlasti korupcija krvotok“, kao i da je važno da posle ovih izbora „Vučić ne može da formira vladu“..

Ponoš je rekao da su „pravosuđe i policija potpuno nefunkcionalni i prioritet je da se to dovede u red“, kada opozicija preuzme vlast.

„Oni bi parizerom da rešavaju probleme ovog društva. Oni svode društvo na to da bude srećno od njihove milostinje. Simbol njihovog razumevanja stvari je ono što je rekao direktor Pošte priznajući da sve što ima u životu duguje Aleksandru Vučiću. Oni bi hteli da celo društvo bude tako postavljeno da svi sve što imaju, što jesu i što će biti duguju tom čoveku“, ocenio je Ponoš.

On je ocenio da nemogućnost formiranja vlade, „ovaj režim ne bi mogao mentalno da izdrži“.

„Uveren sam da će u Beogradu svakako izgubiti vlast. Za republičke izbore izazov je teži sa ovakvom medijskom situacijom. Ali, ako rezultat bude takav da SNS ne može da formira vladu, to bi bila velika stvar“, rekao je Ponoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari