Popović: Aleksandar Vučić je nezreli adolescent; Anđelković: Vreme je da Srbija poništi Briselski sporazum

Sagovornici Danasa o izjavi predsednika Srbije da „nije debil i budala“ i da zna da iza akcija Rosu i Aljbina Kurtija stoji Velika Britanija

Ostavite komentar


  1. Izjave Aleksandra Vučića, poput one u kojoj kaže „nemojte da nas pravite budalama, Treba dodati; „TO SMO MI SAMI URADILI!!!“

  2. Volim, čitam i branim Danas, zato što bez izuzetka napiše autora texta(intervjua).

  3. ovaj andjelkovic bi kanda neki mali rat,takoreci ratic?pa svaki ulazak vojske ili policije bi se automatski smatrao napadom na nato,to se tako smatra i po rezoluciji 1244,kakvo preuzimanje kontrole o cemu ovaj covek prica?

  4. Danas svako može biti analitičar, pa i mi koji ponekad napišemo po koju rečenicu. Britanija se u ovom međuprostoru umešala, dok se SAD ne konsoliduje, što se očito neće dogoditi, jer umesto da menjaju igrače i stil igre, oni ostaju pri starom, što znači da će potom demokrata na izborima dogodine biti izvestan. Pokušaji da se pripreti Rusiji nisu uspeli, preti se Kini, onako izokola, pokušaji ubacivanja „naprednih studenata“ u granice Kine završavaju fijaskom posle čega ostaje tajna i da su otišli i gde su završili. Glavu polako dižu i Iran, i Severna Koreja, a Amerikancima umesto zaokreta u miroljubivu politiku, što bi svakako načinilo preokret, izgledi stoje da sledi potom, posle koga više neće biti ni treća svetska sila. Evropu drže kolonijom zbog kazne iz Drugog svetskog rata, a trećeg nije bilo da bi se taj odnos snaga promenio (Nemci i Italijani su bili agresori, a ostali njihovi kolaboranti sa tu i tamo po kojim pokretom otpora. Jugoslavija je razvaljena, Sovjetski Savez se raspao. A Gordi Albion misli da može vratiti slavu srednjeg veka.

  5. Citat: ali, napominje Anđelković, „prošlo je vreme kada je bilo ko mogao da vrši agresiju na Srbiju“.
    Komentar: g. Anđelkoviću, zar zaista misliš, da kad „prošlo je vreme kada je bilo ko mogao da vrši agresiju na Srbiju“ tamo pocinje vreme kada moze da se vrši agresiju SRB-je modela 2006-te nad Kosovom modela 1999? Za sazaljenje si!!!

  6. Intervjuisete coveka koji je svoj analiticarski rad za Vucica lepo naplatio, kupio je vilu u centru beograda, renovirao je od krova do temelja, i podigao 3 metra visok metalni zid, sa dosta kamera..sta on ima da komentarise, i njegovo misljenje da se slusa i uvazava? njegovo misljenje se zasniva na tom ogromnom novcu koji dobija da radi za Vucica, inace samo sa “ analiticarskom“ platom nikad ne bi mogao da zaradi tolike pare za tako kratko vreme..

  7. Au Popovicu a ti si kao Mesija sve znas i sve mozes to na Zapadu zovu back seat driver cuti bre derpe!

  8. Ponisti sporazum Vucicu to ti niko nemoze zabrani i nemoze da te natera silom to je nasa pokraina i deo Srbije u 1244 ne stoji da mora da se pregovara i tacka dosta je vise ponizavanje .

  9. Najbolje je da se I on smeje ko lud na brasno dok oni rade protiv srpskog narodna na Kosovu I metohiji

  10. Briselski sporazum I diplomatija Srbije naneli su ogromnu I nenadoknadivu stetu Srbiji I srpskom narodu na AP Kosovo

  11. 🙂 pozdrav Centru
    Zahvaljujem se na obuci iz praktične politike, zaista retko, vredno i za svaku pohvalu.
    Medjutim, moram izraziti svoje protivljenje zbog vašeg stava odn. političke obojenosti, ličnih interesa i zloupotreba i obmane javnosti u čemu ste, jasno, vrlooo vešti.

  12. Nešto se mnogo priča i kuva o pripajanju severa Kosova i Metohije Srbiji, a samim tim to znači da se južnog dela odričemo ili ćemo potpisati da smo se odrekli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.