Popović: Samo jaka Vojska može odvratiti svaki pokušaj nasilja na Kosovu

Ostavite komentar


    1. Nije, on gleda sve vreme jedan te isti ruski film.

  1. Na silu gurate puške prvi puta u životu 35 godišnjacima pa ih za 15 dana trpate u ratne jedinice.

  2. Popovicu, vi i drugi vladajuci ministri zajedno sa vasim sinovima idite i oslobodite Kosovo. Jasam branio Srbiju i nemam nista od toga ,cak su me izdali vasi puleni u vladi…Idite bre vi pa se pokazite.

    1. Mnogo pametno izjavili srbi sa Kosova ne plašote srbe koji žive i žele da žive mirno i9 bez straha .Dajte da se normalizuju odnosi na Kosovu a ne podstrekavate mržnji i da govrite ratnohuškački.Dobro je stari veteran ako si za očuvanje održavanje srba na Kosovu izvoli i idi slobodno možeš da živiš .Šta je bre ovo drugo ništa ne znate nešto pamentno da predložite nego svima je puna usta samo oko Kosovo.Pa Kosovu i Ustavom 1974 god. imala teritoriju i suverenite ogranišen sa SFRJ ‘om.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.