Popović (SSP): Vesiću, po kom kriterijumu ste ponudili Rukavišnjikovu da sredi park u Beogradu?

Ostavite komentar


  1. Taj parkić dobijamo „gratis“ uz onaj megalomanski spimenik! Da je spomenik bio viši od 30 metara, dobili bi 2 parkića „gratis“. Jednostavno, zar ne? Brine me samo onaj „Alan“ (možda Ford) koji nam još pravi račun za onaj mega-spomenik! Bog samo zna i Vesić (ne zna ni autor) šta će nam sve osim datuma sabrati u računu.

  2. Radi po svome i unistava nas Beograd u svakom smislu.Vesic se u sve petlja a u malo toga se razume.Nadam se da ce se ovom iskompleksiranom coveku koji nije sposoban da vodi ni zadrugu u nekom zabacenom selu a kamoli grad kakav je nas Beograd, uskoro stati na put i na njegovo mesto doci neko sposoban,neko ko zasluzuje da vodi nas grad.Dodeljuje poslove svojim pajtasima a Beograd ima daleko sposobnijih od njih, koji ne mogu da pokazu sve lepo sto znaju, od Vesiceve samovolje ili necega drugog i ulepsaju nas Beograd.

    1. a kada je to beograd bio lepsi kada je to beograd bio poseceniji iz inostranstva pa kada je u beogradu bilo vise gradilista ili mislis da je bilo bolje kada je djilas bio gradonacelnik i kada nista korisno nije radio sem sto je punio svoje dzepove a ti si to verovatno prespavao

  3. Srpski nacionalizam je daleko gora pojava od Huna, Gota, Avara i drugih vandalskih plemena, pogledajte samo kako je razrusena bivsa Jugoslavija.

  4. Po kriterijumu “ kako se bepe zove Džon“ kako reče vajar a kiselo se smejao i pocrveneo kao paprika Vesić.

  5. Odlazeci veciti zamenik „necega“ a da ni on ne zna cega. Beogradjani ( oni pravi ) vi ste na potezu.

  6. Gospođa Popović očigledno ( namerno ?) prenebregava potrebu da spomenik i njegovo okruženje budu u saglasju. Ko to bolje od autora spomenika može da uradi?

  7. Isti onaj kriterijum po kom ste poklonili NIS rusima, ako ste zaboravili a to je bilo mnogo vrednije i skuplje od ovog spomenika, a da nismo svi dementni kako bi vi zeleli!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.