Popović: Vučić odlučuje o tome da li će DF rušiti Krivokapića

Ostavite komentar


  1. Vucic sve cini da Mila vrati na vlast to je ocigledno oni su saradnici to svi znamo.

  2. Vučić i Đukanović su dva svijeta. Srbija je na gubitku, a Crna Gora treba slijediti svoj put. Vučić može opstati samo na mitu o Kosovu, kao Marko Kraljević, turski vazal, a srpski junak. Nelogičnost „srbskog sveta“ na kojem počiva Srbija.

  3. Njega je crkva postavila u nadi da ce braniti narod. Ali on se pogubio u svemu tome i sad jedini koji mogu da ga smene su opet oni. Izdao je rec koju je dao narodu.

  4. Шта је проблем Предрагу Поповићу да се Ђукановић врњти, па више пута је правио коалицију са њим.

  5. Pa naravno da Srbija mora da stane u odbranu srpskog naroda kad ga crnogorske vlasti diskriminišu. To bi uradila svaka suverena država. Šta treba drugo da uradi?

  6. Ako crnogorske vlasti tvrde da je srpski narod njihov, zašto ga onda diskriminišu? Zašto mu krše osnovna ljudska prava na identitet i opredeljenost?

  7. Pa naravno da srpski predsednik brine o svom narodu. Bilo bi nenormalno da ne brine. Šta je po njima trebao da uradi? Da pusti crnogorskim vlastima da ugnjetavaju srpski narod?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.