„Porodica“ neće podići SNS, ali će oboriti popularnost SPS

Sagovornici Danasa procenjuju kako gledana televizijska serija o Miloševiću može da utiče na vlast

Ostavite komentar


  1. Sta mislite …da je ovaj kartel na vlasti pitomiji…normalniji…To je sve ista bagra kao i prethodnici…unazad pedeset godina…..Sve je to ista kamarila…zarad sosptvenog dobra…Pitate li se od cega zivi Marko u Moskvi i onaj monstrum u CG..? I sta imaju od toga sto su nas jahali toliko koliko su nas jahali…i eto kako su zavrsili…!

    1. Zeljno ocekujem nastavak pod nazivom „Pad Kartela Vucic“ ili „Porodiza 2“, gde bi se nastavilo sa opisom mafijaske olosokratije iz devedsetih ali u likovima Bratije Vucic Aleksandra, Andreja i sina Danila kao i o hapsenju Ivice „kofercica’ Dacica. A o Aleksandru JULinu Vulinu ocekujem nekog novog „Sojica“ ali sa losim krajem bez happy end-a u sva tri/cetiri „slucaja“, ukljucujuci familiju Brnabic.

      1. Skupilo se mnogo materijala, da se napravi serija koja bi trajala u nedogled. Verujem da se bliži dana kada ćemo gledati navedene serijale i uživati.

      2. Neću reći da ste naivni ili glupi ali sam siguran da ćete se načekati i razočarati. Inače, ne znam otkud ljudima ideja da će rejting SPS-a, posle ove serije „splanuti“ ?! Siguran sam da bolju propagandu za tu partiju niko nije mogao da osmisli. Zamislite onu bandu, koja isključuje svetlo i vodu ljudima u opkoljenoj kući, a potom, lažnim obećanjima odvodi predsednika drežave, koga izručuju muslimanima u Tuzli a potom Amerikancima i Haškom tribunalu?! Ti gestovi se mogu dopasti samo poslednjim huljama, a ovaj narod, u velokoj većini, nije hulja gospodine.

      3. Nisam gledao seriju jer televizije smatran nepresusnim izvorima gluposti ali citam komentare tvoj me Dragane zainteresovao interesuje me koje si godiste pozdrav Prle

        1. Нисам ни ја гледала на телевизији али сам погледала на интернету, после чланака новинара Данаса и подкаста Данаса, да видим у како изгледа то „слободно медијско мишљење“ после добијања новог газде. .
          Ђинђић је приказан као резигнирани вођа банде са којом не зна шта ће, али мора да испуни „предизборно обећање“ НАТО и „европи“ да не постоје скупштина и влада него да сам Ч.Јовановић „даје гаранције“ а возач шета печат владе и удара где год „треба“ , без одлуке скупштине или састанка владе. дефакто Ч..Јовановић „постаје милошевић“ обећава и лаже без икаквог устезања.
          Шта је Милошевић уопште тражио у вили „мир“ 6 месеци после престанка функције, како је могуће да се наоружа и има „своје обезбеђење“ су све питања за криминалце из Ђинђићеве владе који до дана данашњег нису ухапштни и кажњени за оно што је следило до 2012 и лињеница да Милошевић а ни Мира Марковић нису суђени пред онима коме су нанели нјвише штете.

        2. Za ovaj portal Tadić je budući prefsednik Srbije. Ajte molim vas Srbija ima pametnije i postene ljude i koji nece da rade za strane mentore pogotovu za one koje su Milosevica odvele u Hag. Pojavice se neki novi SPS koji ce pokazati pravo lice Srbije i oterati svu olos lopovsku.

  2. Tako je, Jugovići! I jedan nemački kancelar je biran na izborima, tako da je večna institucija. Ne znam zašto njega nemački narod ne slavi?! Da li se prema njemu gleda integritet nemačkog naroda? Možda jedino među vašim istomišljenicima, ali u ostatku sveta ne.

  3. ……Takav odnos treba da imamo i prema Vučiću, kad ode sa vlasti. I odnosom aktuelnih vlasti prema bivšim državnicima se meri integritet jedne zemlje. Posebno na Balkanu“, izričit je Jugović……

    Каква бласфемија! Члан СНС-а претпоставља да ће Вучић једном да оде са власти!?!?!?

    1. To i još gore: kaže da treba poštovati i Borisa Tadića!
      Onog istog Tadića koji je, kao što zna svaki napredni bot, šef žut emafije koja je, ne zaboravimo, „Srbiju dovela na ivicu bankrota“, pa je posle Vučić spasio dupliranjem javnog duga Srbije!
      Ali dobro je da ne kaže da treba poštovati i Tomu Diplomu Nikolića, trenutno zaposlenog na mestu čuvara državne vile u zimskom i letnjem periodu…

  4. PItam se samo kad za 20-ak godina budemo gledali seriju o Vučićevom režimu dali će biti rečenica, „kako smo bili glupi“, ili „zašto smo dopustili da nam ovo rade“, „odakle im novac da žive u Bahreinu“………

    1. Pero pa nije bas tako ,mozemo da kazemo sto smo bili glupi da verujemo Djindjicu i DOSU,to su prevaranti i lazovi koji su dobili 50 miljona dolara sa zapada. Ono sto Nato nije uspeo bombardovanjem uz pomoc para i Srpskih izdajnika Djindjica je u neku ruku ostvario. Ono sto Hitler nije ostvario ratom to je danasnja Nemacka ostvarila Evropskom Unijom. Mozes da mislis sta zelis ali po USTAVU to sto je uradio Djindjic je zlocin protiv drzave. Marija cerka uopste nije bila takav lik kao sto je prikazana u seriji,zelja je rezisera da je sto vise ocrni ,kao i Miru Markovic. Serija bas nije snimljena sa stvarnim cinjenicama ,vec se islo i na to da se ocrni i sroza porodica ,Slobodan je bio covek nije na nikog pa ni na sebe potego pistolj,to su nerealne gluposti.

      1. Dejtonskim sporazumom je stvoren haški tribunal, koji je naša zemlja potpisala, samim tim je postao sastavni deo našeg pravnog sistema, tako da je u skladu sa ŽUstavom i zakonima i ima jednaku pravnu snagu. Komentar vam je tendenciozan i pun neistina. Pravi komentar u stilu devedesetih. Jezivo.

      2. Dragane, srbokomunisto……o’ladi malo, majke ti, na Danasu si ne na Kuriru. Tamo gutaju te splačine koje pišeš, ovde izazivaju blaže stomačne smetnje i nagon za povraćanjem.

      3. Nisam gledao seriju jer televizije smatran nepresusnim izvorima gluposti ali citam komentare tvoj me Dragane zainteresovao interesuje me koje si godiste pozdrav Prle

  5. Lete sigurno,još ovog proljeća,kao laste.Ali preko istraznih sudova i zatvora.Sve sto je pokradeno,na sunce,uz kamate .Dosta je bilo domaćih izdajnika,lopova i ludaka za ovih tragicnih 30 godina.

    1. Броз је био много бољи. Само је припремио 90те и умро, а испраним мозгови титојугенда и даље су подељени на власт и опозицију јер ако се загребе по биографији политичара или су били чланви Брозове банде или су им родитељи били „истакнути чланови“ који су послали децу комунизма на запад да 2демократијом“ и „слободом медија“ подрјарме већински Српски народ у сФРЈ правећи банана државе сарадника немаца из два рата

  6. ja na primer vidim nastavak mrcvarenja DOS-a a indirektno današnje opozicije jer je tu DOS predstavljen gore čak i od jednog Legije. Serija je sramota koju je verovatno Vučić korigovao i izbacio iz nje sve nezgodne koji su itekako trebali tamo da budu pomenuti.

  7. pravi ceda nema kapacitet za ulogu cede iz serije. dakle, ne da je prikazan preterano nego je degutantno koliko je lose

  8. Nije propust to što je uhapšen, propust je žalosna činjenica da mu nije suđeno u Beogradu za sve učinjeno, ali i neučinjeno. Generacije u Srbiji, ako uopšte postanemo kao država i narod, će ispaštati zbog njegovog neznanja, arogancije i političkog slepila.

  9. Većih lupetanja ne ćuh skoro…Niti je SNS potrebno da ih neko “ podiže“ jer nisu ni “ padali“ niti će SPS pasti popularnost…Videli smo samo izdajstvo gomile skupljenih nazovi političara,s jednim jedinim ciljem- da oborite jednog čoveka, izdašno plaćenih parama iz inostranstva! Ovih desetak godina pokušavate isto, da ubedite narod da im je ova vlast naškodila
    …ali džaba vam…Znaju vam se metodi…

  10. Mene samo zanima zasto se svi koji imaju nesto o ovome da kazu prave blesavi i bas niko da postavi kljucno pitanje:
    Sta je Srbija dobila izrucenjem Milosevica Hagu, a sta je izgubila? Isto pitanje vazi i za ostalo vojno i drzavno rukovodstvo.
    Hoce li neko dati odgovor? Ili cemo samo gledati serije u kojima se viri kroz kljucaonice, a paceri predstavljaju herojima i mudracima.

    1. Vase pitanje je bespredmetno. Srbija je MORALA da izruci Milosevica, isto vazi i za ostalo vojno i drzavno rukovodstvo. Oni koji su to uradili su jednostavno bili razumni ljudi koji bili svesni realnosti. Milosevicu i njegovoj kamarili je moralo da se sudi za sva nepocinstva tokom devedesetih, cije posledice i danas uveliko osecamo na svojoj kozi i ciji puleni su ponovo na vlasti, a Srbija nije imala kapaciteta da sudi Milosevicu, kao sto sto ni danas nema snage da se otrgne iz saka njegovih ucenika i politickih naslednika (videti sliku na pocetku teksta).

  11. svakako bi trebalo da obori rejting sns-a ako podseti one koji su zaboravili

  12. naravno da reiting SPS pada nakon serije ali isto tako i reiting DS koji se takodje nije proslavio ucinjenim.
    SPS je trebalo zabraniti posle 5. Oktobra bas zbog svih dela Milosevica i njegovih poslusnika. Ali sada treba zabraniti DS zbog svega sto su radili posle 5. Oktobra.
    Ove sada SNS sa njima se treba boriti na izborima da bi se nesto uradilo a kad sidju onda treba analizirati proslost.

  13. I sta je bilo posle ?. Niko tamo ko god je bio u vili nije njemu bio prijatelj i drug , to je bo narod koji je dosao ipsred vile , samo me cudi jedna stvar , kakav je to pecat na kraju stavljen i zasto je Slobodan rekao onom Cedi „javite se Borki inacete ce propasti“, nemoguce da je bio toliko dobar covek .
    meni je mirna savest , bila na sva tri dogadjaja, i na Topciderskoj zvezdi i ispred CZ i kada je umro na njego sanduk sam stavila zutu ruzu, znam d ato nece Danas da objavi , ali ja bih to uradila prema svakom , cak i prema ………ako bih videla da je nesto nelegalno . Juce on sutra ko zna sa ovakvim svetom sta moze koga zadesiti.
    Imam utisak da je SPS tamo samo prisustvovao tragediji jedne porodice, onako kako znatizeljni komsiluk prisustvuje i nista vise pogotovu onaj ……………….. , vidi se ko je ko bio. Opet sta su mogli da urade pa mogli su ………………..moram ovako inace nece da objave .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.