Portal 021: Novosađanima stižu pozivi SNS-a na obeležavanje godišnjice Oluje

Ostavite komentar


  1. Interesatno pitanje je kako napredna sekta dolazi do telefona onih koji nisu njeni clanovi.

  2. Pa šta ako pozivaju. I treba. Bilo bi skroz u redu i od drugih stranaka da pozovu svoje članove. Ovo nije stranački skup, već obeležavanje jednog veoma tužnog trenutka za srpski narod

  3. A jel gospodin neprijatno iznenadjen kada ga kontaktiraju nepoznati trgovci da mu ponude nesto?

  4. Botine naprednjačke, niko e kaže da se ne teba obeležitiu, već je način na koji se poziva bedan, prostački, navalentan i protivzakonit, pre svega! Nek upute javno poziv putem svojih medija kojih imaju koliko god su mogli da otmu, pa kome se ide nek ide!

  5. Ко воли , нек изволи . Ко неће , не мора . У чему је проблем ? У коментарима .Е то су рецидиви , оних сеоских оговаруша , алапача .

  6. Meni je zao tih jadnih ljudi Koji su stradali, i onih Koji su dosli na traktorima, Ali Sam rezignirana zbog onih Koji su pobegli sa koferima Para i U Srbiji zare i pale. Doneli su nasilje i prostakluk!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.