Portal 021: Novosađanima stižu pozivi SNS-a na obeležavanje godišnjice Oluje 1Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Srpska napredna stranka (SNS) šalje SMS poruke Novosađanima sa pozivom da u četvrtak, 4. avgusta na centralnom gradskom Trgu slobode prisustvuju obeležavanju godišnjice akcije „Oluja“, piše danas portal 021.

U SMS poruci se navodi: „Pozivamo Vas da prisustvujete obeležavanju godišnjice progroma nad Srbima u zločinačkoj akciji Oluja, u Novom Sadu, Trg slobode, 04.08.2022. godine u 20 časova. Gradski odbor SNS Novi Sad“.

Fotografiju poruke je tom lokalnom portalu poslao jedan Novosađanin koji nije član SNS-a i koji je rekao da je bio neprijatno iznenađen jer broj mobilnog nije davao ni jednoj stranci.

„Nisam član SNS-a ili njihov simpatizer, niti neke druge političke organizacije, a nisam nikada ni bio. Nisam čak ni u nekom udruženju izbeglih i uopšte ne potičem sa tih područja, pa i da razumem da su tako došli do broja telefona“, ispričao je on.

Dodao je da se na broj sa kog je poslata poruka niko ne javlja i ne odgovara na poruke, jer je probao da proveri ko mu šalje poruke.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prošle sedmice je najavio da će godišnjica „Oluje“ biti obeležena u Novom Sadu, 4. avgusta, na Trgu slobode.

„Obično smo birali manja mesta, išli smo od Veternika, Futoga, Busija, sve mesta gde su nastanjeni Krajišnici. A Novi Sad je mesto koje je procentualno primilo najviše Krajišnika“, poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari