Poslanica Republike Srpske Vučiću: Gde su dokazi o mešanju zapadnih sila u izbore?

Ostavite komentar


  1. Da bi Srbija dosla do nekog nivoa zapadnih demokratija, i EU clanstva potrebni su mali koraci kakve zahteva ova hrabra a slucajno i veoma lepa poslanica. Kako vas predsednik moze da izlupeta sta mu padne na pamet, a da posle toga ne polozi racune sta je rekao. Vi imate deo portala „Dijalog“ gde pisu neki za koje 85%ne razumem sta hoce da kazu. Zasto neki Basara, ili Nikola Samardzic, ne izadju i ne kazu, molim vas Predsednice, izvolite, rekli ste posle bosanskih izbora cete reci koje su se ambasade mesale, pa vas mi cekamo. Nego se svi bojite i strahujete osim Milojka Pantica. Ma svi imate super filozofije, zackoljice srpskog jezika, svi ste „kafic intelektualci“….ko sme jos da objavi da kaze Vucicu, ajde brale, rekao si, pa dokazi.

  2. Наравно да су се мешали, само што Вучић сада не сме да то обелодани, јер познато је да му храброст није јача стрна, што можда и није лоше. Нема потребе он да се оглашава када се америчка амбасадорка јавно представила као неко ко позива да се изађе на изборе и гласа – против Додика, наравно. Мислим да је и СДС схватио да је ПДП врло опасна и штетна партија по интереса Републике Српске. То је мој осећај ако грешим, жао ми је.

  3. Pa da, oni se pismeno izjasnili da ce se mesati u izborni proces i to su overili u opstini kao dokaz.

  4. Ova gospođa očigledno ne čita vesti i izjave stranih zvaničnika , i ona je kao neki sada informisani profesor, dajte više…prenosite reči kurte i murte…ovo se definitivno ne zove novinarstvo.

  5. Nista cudno od AV .navikli smo mi u Srbiji na njegove lazi.lagao je penzionerima pa ih je pokrao lagao je osobe sa invalidima on I njihovog je Jos vise pokrao,slagao sludeo oporezovao tv takea it’d
    Laze narod Ali je najgore sto postoje ljudi kojima ta laze godi I donosi novcanu korist.

  6. Bravo za tekst. Zaista, bio je „bili mesanja u izborniu proces“, ali se u to upleo licno Dodik preteci glasacima, sto je u tekstu pomenuto. Video sam u vreme kampnje snimak na TV gde on na nekom skupu smrtno ozbiljan preti prstom okupljenim na skupu i kaze (parafraziram), „Nemoj da bi neko glasao protiv mene, bice u problemu …“. Kasnije, valjda da bi se „oprao“ od odgovornosti za izjavu, on kaze (takodje snimak na TV) “ Ma ja se salio, pa da objasnim jer nece ovi zapadanjaci razumeti nas smisao za humor“!?
    Mesanja sa strane je takodje bilo jer Vuciceva izjav o stranom mesanju je bila snazna pomoc Dodiku u kampanji, pa zar to nije mesanje u izborni proces?

  7. Само будали није јасно да је диктатор Вучић хтео да помогне диктатори Додику.А кад неко каже бирао их народ е тад нормалном човеку дође да пукне,јер њих бирају телевизије које су под њиховим шапама,и полуписменом народу објашњавају да је крчење црева песма ситних стомака.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.