Poslanica SNS lažno optužila predsednika skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove 1Foto: Screenshot/Youtube/Narodni poslanici NSRS

Ivana Nikolić, članica Predsedništva SNS, narodna poslanica i čelnica odbora vladajuće stranke u Ubu, po zanimanju master inženjer saobraćaja, kako piše na njenom Tviteru nalogu, oglasila se pisanom izjavom punom uvredljivih reči na račun Miloša Jovanovića, lidera opozicione Nove DSS.

U toj izjavi Ivana Nikolić tvrdi i da je Miloš Jovanović „potpisao da se na slobodu pusti“ Aljbin Kurti, kao i teroristi iz OVK, iako to ni po jednom osnovu nije ni fizički ni pravno moguće.

Pravno, jer amnestiju može da potpiše samo predsednik države, a ne lider ili član, pristalica ili simpatizer bilo koje stranke pa i tada vladajuće, a fizički jer je po svim dostupnim biografijama, Jovanović u vreme proglašenja amnestije završavao postdiplomske studije na Sorboni.

Jovanović, koji je bio trećeplasirani predsednički kandidat na izborima 2022, je i predsednik Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Narodne skupštine.

Izjava Ivane Nikolić glasi:

„Dok su drugi ginuli, lažni patriota Miloš Jovanović je sedeo u toplom stanu u Francuskoj.

Ovaj pripadnik antidržavne koalicije, koji se borio da dobije francuski pasoš i time obezbedi rezervnu domovinu, za vreme NATO agresije, kada je naš narod ginuo, šetkao se po Parizu i na nesreći srpskog naroda pisao doktorsku disertaciju, gde je dodvoravajući se stranim mentorima, stradanje našeg naroda nazvao “intervencijom” – koju je i opravdavao.

Ovom lažnjaku ne prođe nijedan dan, a da ne napadne predsednika Aleksandra Vučića, iznoseći gomilu laži i gluposti. Ne može da podnese to što je on kao francuski državljanin dobio 5,9 posto podrške kao kandidat za predsednika Srbije, dok je Aleksandar Vučić dobio 60 posto glasova građana Srbije. Ne može da podnese to što Aleksandar Vučić čuva mir, što se bori za napredak Srbije, što se bori za naš narod na Kosovu i Metohiji, što građani to vide i daju apsolutnu podršku takvoj politici. Za razliku od njega, izdajnika, koji je trgovao nacionalnim interesima, koji je pomogao Albancima da dođu do željenog cilja i koji je oslobađao ubice srpskog naroda, najveće teroriste i zlikovce.

Francuski državljanin Miloš Jovanović je 2001. godine potpisao da se na slobodu puste zločinac Aljbin Kurti i 1869 albanskih terorista.

Za vreme pogroma 2004. godine Miloš Jovanović i DSS nisu prstom mrdnuli da pomognu Srbima na Kosovu i Metohiji.

Danas su mu puna usta Kosova i Metohiji, i neprestano priča o nekakvoj secesiji, umesto toga neka kaže kako ništa nije uradio, kako je sedeo skrštenih ruku i posmatrao sve što se dešavalo 2007. i 2008. godine, a u to vreme je bio savetnik ministra za Kosovo i Metohiju.

Taj besramnik nije trunku poštovanja pokazao prema žrtvama NATO agresije, nije pokazao poštovanje ni prema porodicama žrtava. Na godišnjicu početka te katastrofe sa dalekosežnim posledicama, ova francuska pudlica blokira centar Beograda. Nema u njemu trunke patriotizma, rodoljublja, poštovanja i borbe za interese Srbije. Ovaj ološ ima jedan zadatak, jedan cilj – rušiti Vučića, oslabiti Srbiju i napraviti od nje lak plen za strance, a onda otići po nagradu.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari