Poslanici pitali Vladu, Martinović čitao Vučićeve ocene

Ostavite komentar


  1. Pitanje vladi i ministrima, koja farsa. Na voljo poslanicim 3 sata a Zukorlić i premijerka sa ministrima 30 min.! Ovim tempom moguća su 6 pitanja, uglavnom iz satelitskih stranaka! Što bi Srbi reli, qell comedie!

  2. Zasto bijkotujete pokret DJB?
    Razumem da postoje nesuglasice izmedju Danasa i DJB-a, ali objektivnost je objektivnost.
    A ako cete ici tim putem da bojkotujete sve koji vas kritikuju, onda bojkotujte i sve u vezi SNS-a

  3. Prvo predsednik je govorio da je zavrsio fakuktet sa 10 i da je bio student generacije.Kako neko ko studira 6-7 godina a fakultet traje 4 godine moze da bude student generacije?A drugo znaci nije sa desetkom ne razumem sto je lagao?Trece u to vreme Seselj je vedrio i oblacio pravnim fakultetom pa da li je njegov Alek u to vreme mozda imao protekciju oko zavrsetka fakulteta jer ocigledno se oduzilo studiranje?I cetvrto sta je sa radnim iskustvom van politike? Nema dana radnog staza!Neka donese i radnu knjizicu i Martinovic i Vucic.Ceo svoj zivot su na grbaci naroda i ne razumem onda sa cim se hvale!

  4. Vucicev indeks? Što usput nije doneo kopiju Tomine diplome i doktorske disertacije od Nebojše, Tabakovićke i Malog?! Ili Vucicevu radnu knjizicu. Ili vulinovu vojnu knjizicu ?

  5. I ja sam razumela da je Vučić studije završio sa desetkama a kad ono i za to je slagao!

  6. Ovaj Bosko Obradovic je sve veci kralj. Potpuno sam protiv nekih stavova Dveri, ali Bosko kralju mlati ih!

  7. Svima koji znaju da razmisljaju je jasno da Srbija nikada nece stici u drustvo razvijenih zemalja kada su u Parlamentu Srbije bla, bla,bla ljudi ne bih ih nazvao poslanicima jer to svojim ponasanjem ne zasluzuju, kao sto je Martinovic,Risticevic ima ih jos puno da ih ne nabrajam,koji nisu sposobni da vode seosku zadrugu u nekom zabacenom selu a kamoli da na jedan nacin odlucuju o sudbini nase zemlje i budu poslanici.

  8. Šta je jedan Vučićev indeks u moru Rističevića, Vulina, Nikolića, Stefanovića i ostalih?! Kad smo kod proseka, intelektualni nivo im i jeste ispod proseka i to svaki dan dokazuju sve više. Da ne pričam o tome da gospoda za vreme studija nisu imali sankcije, hiperinflaciju, bombardovanje … I oni što su diplomirali pre "93. i oni "diplomirani" posle 2003.

  9. Кад би Мартиновић учинио избор достојан оцена у индексу с којим се хвалише, не би се користио ниским склоностима, разлогу његове хвале. Не, он чини избор пријемчив његовом карактеру, кога моћ власти и новца ставља изнад других људи. Он се не гнуши од притворства и свега што уз то иде, јер то му је особна, карактерна црта. Што се тиче добробити за грађане Србије које би требао тамо да заступа, од њега се користи никакве не могу очекивати. Ако случајно умишљава да се из његовог наступа рађа некаки друштвени циљ, некакво добро за грађане, грађани то нит могу видети нит осетити, јер је оно или добро прикривено или изобличено. Ако би био истинољубив, правичан, човекољубив, племенитог карактера, веран задатој речи, веран уставу, законима и грађанима које је умислио да заступа, не би морао да маше индексом да би стекао поштовање. Имао бих га и без махања с оценама.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.