Poslanik DS najavio da će se vratiti u Skupštinu kad se bude glasalo o Tijaninom zakonu

Ostavite komentar


  1. Vas glas tamo nece znaciti nista akoVucicevi vazali odluce da ne izglasaju „Tijanin zakon“. To vam je jasno. A ako odluce da izglasaju, vbas glas je nepotreban. Jasno vam je i to. Medjutim vi ste odlucili da odigrate Samaricanina uprkos odluci vase i drugih stranaka i pokreta da ne ucestvuju u okupiranom i Parlamentu kojim komanduje bestidna Maja Gojkovic. Razumljiva je vasa briga za svoju i svu drugu decu, ali svojim individualnim cinom vi odstupate od daleko znacajnije borbe za oslobodjenje Srbije, koja ce daleko vise doprineti boljoj buducnosti nase dece i nasih unuka. To vam govori bivsi clan DS kada je vi niste bili imali ni u prednacrtu u vasoj glavi.

  2. Postoje viši interesi, jako je važno da se poslanici koje zapravo mi i plaćamo, ujedine po pitanju što boljeg formulisanja ovog jako važnog zakona koji se tiče budućnosti naše dece. Veliki pozdrav za Keninu odluku.

  3. Iz Smederevske Palanke je isteran jer je ostavio gradjane 16 h dnevno bez vode, u DS je propao jer je uz Šutanovca, u skupštinskoj sali služi za ismejavanje……..Očigledno mu je ostalo da počne da se prodaje vladajućoj stranci! Eno, na tviteru, već ga hvali prodani Nebojša Krstić! Gradjani Palanke mu nikada neće oprostiti i zaboraviti koliko ih je zavio u crno!!!

  4. Dobro je da je zbog toga pristao ali nevidim razlog zašto bojkotuje skupštinu uopšte.

  5. potpuno pogrešna odluka. ovaj zakon je navrat nanos i stavljen u skupštinu da upravo ovakve navuče da se vrate u skupštinu. sad kad to odradi ima da se priča o neslozi u opoziciji narednih par nedelja. Kena će opet dati autogol, i bilo bi korektno da ga DS najuri iz stranke. Isti princip kao kada je Nogo solirao sa vešalima i Dveri ga šutnule.

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.