Poslanik Parandilović pozvao na "skup podrške majci Mariji" u Loznici 1foto: Printscreen/YouTube/KTV Zrenjanin

Narodni poslanik i predsednik udruženja građana „Novo lice Srbije“ Miloš Parandilović pozvao je građane na skup podrške, kako stoji u pozivu, majci Mariji koja „traži povratak svog biološkog deteta Zorane“, zakazan za danas u 10 časova, u Loznici

Okupljanje je planirano kod Centra za socijalni rad „Loznica“.

Skup je prijavio i organizuje Centar za otetu i nestalu decu Ane Pejić, kao i Udruženje nestalih i otetih beba Vojvodine.

– Nakon toga okupljeni će pružiti podršku majci ispred zgrade Osnovnog suda u Loznici (ulica Jovana Cvijića bb) gde je zakazana glavna rasprava u 11:00 časova. Jer deca su naše svetinje! Stop izvozu naše dece!, stoji u pozivu objavljenom na Parandilovićevoj Fejsbuk stranici.

Kako stoji u pozivu objavljenom na sajtu pomenutog Centra danas „u sudu u Loznici se odlučuje da li će Zoranu vratiti biološkoj majci ili će nastaviti Ministarstvo njen proces izvoza u Švedsku“.

U pitanju se slučaj o kome je u Skupštini govorila poslanica Narodne stranke Ivana Parlić, nakon čega je usledio i demanti nadležnog ministarstva, a devojčica, po rečima poslanice, vraćena porodici sa kojom je živela.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari