Posle četiri godine predlozi opozicije na dnevnom redu

Mesečni izveštaj Otvorenog parlamenta o aktivnostima u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Ta dvojica nisu nikakva politička opozicija,oni su opozicija većini ljudi u ovoj napaćenoj državi,

  2. Oni ne znaju nista pametno da urade samo znaju da prete, unistavaju svoju zemlju, pljuju neciji rad i trud i za sve to budu placeni. Takvi ljudima nije mesto u Srbiji.

    1. Mene još niko iz opozicije nije nazvao ološem, lenštinomn neradnikom i stranim plaćenikom osim članova SNS-a. Čak se i moj direktor izdire na mene kao obična seldžuka (postavljen od strane SNS-a).

    1. Sramota je, sta su sve spremni botovi da kazu u svojim komentarima. Opozicija je deo normalne demokratske drzave!!

      1. Tačno, opozicija je deo normalne države. Ako država nije normalna, zašto je opozicija nenormalna. Kako će ubediti glasače da im veruju

  3. Ne znam bas koliko imaju smisla podneti amandmani i predlozi od strane opozicije obzirom da nikad nisu bili konstruktivni.

    1. Kažeš Marko SNS botu, kako amandmani opozicije nisu konstruktivni?! Još kako su konstruktivni, samo je problem što skupštinska vladajuca vecina nece da glasa za njihove amandmane, ma koliko oni bili dobri u unapređenu npr nekog zakona, jer to je za vlast (tako ona gleda) veliki poraz, a ionako se glasa za ili protiv, kad Maja stisne zvoce! Neprostivo za vlast čitaj Vučica, je to, da dobar amandman dolazi od nekog opozicionog poslanika/poslanice i još da se usvoji! Nije važno koliko je amandman kvalitetan, važno je ko ga predlaže (nažalost). Uostalom, poslanici vladajuce vecine u mnogo slučajeva i ne čuju izlaganja opzicije na podnete amandmane, jer „profesor“ Atlagic MUČE u skupštini u toku njihovog izlaganja?! Profesor Atlagic MUČE u NSRS, jel to neki novi vid izražavanja NE/slaganja sa političkim protivnicima?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.