Povratak Đilasa u trci za gradonačelnika?

Ostavite komentar


  1. Dva puta je na neposrednim izborima "tukao" perjanicu tada SRS AV, polažem nadu da će to učiniti i jubilarni treći put, jer Mali i ostala boranija koja sada "rukovodi" gradom Beogradom i koji su neposredni izvršioci kriminalnog čina u Savamali…

  2. Da li je 4 godine vršljanja Siniše Malog bilo dovoljnonda Beograđani shvate šta su izgubili odlaskom ovog čoveka sa čela grada?

  3. Mene je kupio onda kad se Tadic zaigrao nesto slicno kao i ovaj sad, Đilas je odbio tada da bude piun u Tadicevoj igri.

  4. Poput nekih njegovih kolega, Djiki je promenio stranu, pa ce sad i Av da ga u potaji podrzi

  5. A odnos prema Romima,,paradi ponosa,sopstvenoj porodici,obnovi Pozeske,drvored u Bulevaru kralja Aleksandra,presipanje drzavnih para u stranacke i privatne dzepove…
    Kao i sadasnji i ovaj bivsi gradonacelnik bi trebalo da budu sudjeni i osudjeni umesto sto mu narod sa amnezijom nudi popravni:sve smo zaboravili,sve ti je oprosteno,mi smo idioti.

  6. Budimo realni, nema baš preterano velike razlike između Đilasa I Vučića. O tome vam mogu posvedočiti svi kojima je bio šef u Starom dvoru. Đilas može sa pravom poneti titulu ““““Stipe Mesić DS-a““““, jer posle njega ta stranka više ne postoji.

  7. angazovao je djilas ovde i botove – inace to je djilasov izum – ti botovi – a vucic je tu instituciju razvio do "savrsenstva"

  8. Da, da bolje Šapić ili Djilas, nego Jankovic… Ova dvojica nece gledati papire Beograda na vodi. Jasno ko dan

  9. Volela bih da na mestu gradonačelnika vidim Čedomira Jovanovića. Cenim ga i zaslužuje jedno tako važno mesto u ovom Beogradu. Na koncu red je da se dokaže.

  10. Nemoj Djilase da se kandidujes, mamlazi na vlasti samo ce te saplitati! Nije njima do naroda, njima je do vlasti, da oni za sve budu pitani! Ti mamalazi opstaju zahvaljujuci izmisljenim lazima! Skim da saradjujes kada im je i sudstvo i policija i tuzilastvo korumpirano!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.